USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.75

Перед відпусткою Клімчук поїде до Міністра доходів і зборів

2 Березня 2013 16:16
Губернатор Волині у понеділок, 4 березня, зустрінеться із Міністром доходів і зборів України Олександром Клименком, під час якої посадовці можуть говорити про пункти пропуску через митний кордон.
Про це голова Волинської ОДА Борис Клімчук повідомив під час виступу в прямому ефірі Волинського телебачення 1 березня.

Нагадаємо, очільник облдержадміністрації сказав, що втомився і йде у відпустку.

Губернатор зауважив, що Держмитслужба, можливо, через реформування, затягнула з оголошенням тендеру щодо будівництва другого моста на пункті пропуску «Устилуг – Зосін». «Я в понеділок буду зустрічатися з паном Клименком і митниця в його управлінні», - додав він.
Нагадаємо, начальник Ягодинської митниці і новий депутат Волинської облради Роман Микитюк розповідав, що оновлення пункту пропуску «Устилуг – Зосін» завершать у 2013-ому році.
«Треба будувати міст і, я думаю, що з цього приводу буде доручення Президента міністерствам і відомствам починати роботу з Брюсселем. Це не мій рівень – виходити на Брюссель по мосту «Устилуг – Зосін». Але я знаю, як стимулювати через Президента міністерства і відомства. Ми запустимо цю роботу», - зазначив очільник Волинської ОДА.
«Сьогодні Брюссель вже прийняв рішення по інфраструктурі на нашій стороні. Там 6 мільйонів євро, 600 тисяч євро – частка України. І моє завдання просто прискорювати ці процеси. Я це буду робити. Ми будемо робити зусилля і на білоруській стороні «Гута – Отчино» й інші переходи, для того, щоб показник інфраструктурний поліпшувався», - резюмував Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
стук-стук-стук Показати IP 2 Березня 2013 17:54
Заодно й про коханого Колю Гринюка проситиме. Засидівся той.
Муля Показати IP 2 Березня 2013 18:08
Ну, за Брюссель! Будьмо!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus