USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.46 10.64

Охоронець Гунчика порушує регламент Луцькради

28 Лютого 2018 22:17
Охоронець голови Волинської ОДА Борис Дечев приєднався до процесу блокування та затягування пленарного засідання сесії міськради. Своєю чергою, депутати просили секретаря міськради зателефонувати Володимиру Гунчику, аби той втихомирив своїх працівників.

Обранці громади звертали увагу головуючого на те, що на депутатських місцях у залі засідань міськради сидять люди, які не є депутатами. Зокрема, так примостилися екс-заступник міського голови Юрій Моклиця, активіст, відомий скандальними витівками, Сергій Рижков та охоронець голови ОДА Борис Дечев.

«Вам як охоронцю голови ОДА Володимира Гунчика не личить так себе поводити. Поводьте себе нормально», - звернувся до Бориса Дечева голова фракції « УКРОП» Ігор Поліщук.

Він зауважив, що чоловік ганьбить голову ОДА як представника президента в області, а секретаря міськради Григорія Пустовіта закликав подзвонити Володимиру Гунчику, аби той навів лад зі своїми людьми на сесії міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 28 Лютого 2018 23:38
Все гі..но зібране в одному місці: члени нацдружин, рижков, гунчиковий жирдяй, самооборона...Ото компанія)))
Петро Показати IP 1 Березня 2018 06:41
Скажіть тоді буть ласка ,нафіга тоді охорона ,нафіга турнікети.?Я думаю,що голос народу повинні представляти депутати.Там є багато фракцій і провладних і опозиційних.Ми їх обирали і вони мають вирішувати наші проблеми.А якого милого тут назбиралось всякої шушари.Так давайте цілою ватагою будемо ходити на сесії,хто з чим ,хто з колонкою хто з трамбоном.І нетреба казати що приймаються якісь рішення які невлаштовують лучан.Просто такі люди що влаштували вчора гармидер у міськ раді відчувають свій здох от і на останок хочуть показати що вони за лучан.А слава Богу що у нас щось у місті ті хлопці щось роблять.Вода є світло є тепло в хаті всю зиму.І мабуть краще що у нас передвиборча компанія на носі.Нема мера так і без мера вроді нема колапсу.В місті і ремонти роблять і асфальт кладуть .Луцьк потихеньку преображається.І добре що базар скоро закриють,бо цей срач вже дістав
Власкор Показати IP 1 Березня 2018 08:11
Ну і рєпи в «наших» активістів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus