USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

«Одинокі воїни» Верховної Ради: переписка Савченко і Богомолець

15 Липня 2017 09:58
У мережу потрапило листування нардепа від БПП, голови парламентського комітету з питань охорони здоров'я Ольги Богомолець та її колеги по парламенту, позафракційної Надії Савченко.

Фото листування з телефону Савченко опублікував в Facebook журналіст Андрій Дзиндзя.

Богомолець, яку 13 липня відвезла з Ради швидка, подякувала Савченко за те, що та цікавиться її самопочуттям, і повідомила, що їй "вже краще".

"Я в парламенті, як і Ви, одинокий воїн", - додала вона.
"А я мало не повірив, що Богомолець стало погано, і бідолаха без свідомості в елітній лікарні! А виявляється в цей час вона мило спілкується з Надією Савченко і розповідає, що вона одинокий воїн, такий як Савченко!"- написав Дзиндзя.

Користувачі соцмереж бурхливо обговорюють фото:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 15 Липня 2017 11:51
дівчатам варто десь зустрітись, щоб не почуватись одинокими
просто людина Показати IP 15 Липня 2017 15:00
Мабуть, не зовсім етично оприлюднювати таку приватну переписку, га, пане Дюндя? Хоча, знаючи вас, всього можна очікувати....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus