USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Новий рік у Києві – лазер-шоу «Юлі – волю». ФОТО. ВІДЕО

1 Січня 2012 13:32
Під час святкування Нового року в Києві невідомі лазером спроектували на монумент Незалежності напис «Юлі – Волю».
Про це інформує ТСН.
Як повідомив у своєму блозі журналіст Олександр Аргат, напис «транслювався» під час виступу голови КМДА Олександра Попова. Ніхто з ведучих шоу уваги на заклик не звернув. «Хтось у натовпі кричав просто так «Юля наш Президент», хтось пив шампанське з тостом «Хто не за Юлю – той проти нас», - написав журналіст.
Нагадаємо, Юлія Тимошенко відзначала свято у товаристві сусідки по камері в 54-й Качанівській жіночій колонії в Харкові. За даними МВС, зустрічати 2012-й рік на Майдані Незалежності зібралися близько 20 тисяч людей. Святкування, повідомили в міліції, пройшло спокійно, без серйозних інцидентів.
Шоу-програма відбулася в стилістиці Євро-2012, яке має стати найбільш грандіозною подією року в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus