USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Новим директором «Естету» стала юристка

29 Березня 2012 16:45
Новим директором комунального підприємства «Естет» стала Ірина Тимощук.
Розпорядження про її призначення 27 березня підписав луцький мер Микола Романюк.
Комунальне підприємство «Естет» Луцька міська рада створила 1 грудня 2011 року. Цим рішенням вона втрутилася до конфлікту між громадським об’єднанням «Волинський центр дозвілля молоді «Естет» та ТзОВ «Клуб молодіжного дозвілля» навколо приміщення на проспекті Відродження в Луцьку.
Як відомо, днями звільнили з посади директора КП Олександра Дудіна, який очолював підприємство із 21 грудня 2011 року.
Ірина Тимощук – за фахом юрист. Наразі вона навчається на 5-му курсі в Київському національному університеті внутрішніх справ. Нещодавно також очолила Волонтерський клуб Луцька.
Як розповіла вона у телефонній розмові з «ВН», першочергове завдання – це налагодити нормальну роботу підприємства. Наразі ж ситуація в «Естеті» не найкраща: тече дах, навіть немає загальних дверей у туалеті.
«Я хочу, аби комунальне підприємство працювало без збоїв», - каже Тимощук.
За її словами, насамперед потрібно пояснити батькам, діти яких займаються в «Естеті», що зміна керівництва не повинна позначитися на роботі підприємства. «Лише спільно з батьками ми доведемо до пуття роботу підприємства», - каже Ірина Тимощук.
Довідково:
В «Естеті» діє низка гуртків та секцій, які займаються навчанням дітей та молоді. Наприклад – танцювальні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
3 Показати IP 29 Березня 2012 19:47
дуже вже професійних людей призначають на такі посади))) волонтерський клуб. що це????? ця Ірина . Хто це???
Інтерес до 3 Показати IP 29 Березня 2012 21:17
Чи не Ігорівна по-батькові, случаєм?
Сергій Показати IP 29 Березня 2012 20:27
Їй ще до юриста як до Києва рачки. Цікаво, хто протеже?
Сван Показати IP 30 Березня 2012 08:53
Вона дотична до Славіка Кравчука. Самє він і лобіював створення цього клмунального підприємства.
Пролетаріат Показати IP 25 Квітня 2012 22:24
"Покращення" помітно :))) Напротязі двох років відвідувала аеробіку. Завжди було багато відвідувачів, а тепер - пустота, хоча зрозуміло, якщо новий молодий тренер замість заняття із людьми розмовляє по телефону і поглядує на часи, а ви собі робіть самі що хочете, їй не до них.
КОВ Показати IP 31 Липня 2012 09:08
Люди добрі, скажіть скільки ще буде продовжуватися наступ родинно-прокурорської-спортивно-бандитської мафії??? За що і ЧОМУ вони відібрали у звичайних людей та їх діточок Волинський Центр дозвілля молоді «Естет» ??? Для чого в районі пр-ту Відродження створюють на місці Естету центр по підготовці бійців, не відомо якого фронту??? Воювати проти Януковської мафії??? Чи навпаки для неї??? Чим заважає Волинський Центр дозвілля молоді «Естет», в якому десятиліттями виховувалися нормальні діти, люди, УКРАЇНЦІ??? ЗВЕРТАЮСЯ ДО ГАЗЕТ, РАДІО І ТЕЛЕБАЧЕННЯ!!! ДОПОМОЖІТЬ!!! ВИСВІТЛІТЬ ЦЮ СИТУАЦІЮ ДЛЯ ЛУЧАН!!! п.с. Нова директорка, юристка - професіонал в справах культури, а зокрема в хореографії - не виплачує працівникам ЇХ ГРОШІ - ЇХ ЗАРПЛАТУ!!!
Обурені Показати IP 18 Грудня 2012 08:43
Вже не на одному сайті в інтернеті читаю про цю Тимощук. Мужновладці Луцька! Звертаюся до Вас! Кого ви призначили директором? Ви хоча б взнали людину. Вона ж бреше, привласнює чужі гроші. Уже кінець календарного року, а тренери, викладачі Естету і досі, ще з квітня, не отримали свої гроші. Свою зарплату. Яку востаннє Тимощук обіцяла віддати до кінця жовтня 2012 року. Завтра свято Миколая. За які гроші ми, батьки, купимо подарунки своїм дітям??? Ганьба Ірині Тимощук!!! Ганьба тим, хто призначив її директором Естету!!! І з наступаючим святом Святого Миколая!!!
Саша Кашевський Показати IP 30 Січня 2013 16:29
Для пошановувачів усіляких пліток в інтернеті! Надіюся, хоч трішки розвію ці плітки!!! 1. Якщо хтось думає, що вислови писаки з псевдонімом КОВ правильні, якщо хтось вважає, що це пов'язане якимось боком зі мною, то знайте - все туфта і наклеп. Перед тим, як писати подумайте. Для чого псувати репутацію людей. Особисте прохання – не використовуйте чужі ініціали!!! 2. На днях був у гостях в Естеті. Спортсмени молодці!!! Якби кожен відносився до своєї роботи, до свого хобі хоч би на половину, як вони до дітей та молоді, то можливо тоді наше улюблене місто Луцьк стане ще кращим. Особисто у мене гарні враження. МОЛОДЦІ!!! 3. Ірина Тимощук достатньо адекватна людина. Не потрібно використовувати чутки і гнати ахінєю. Якщо ви щось не знаєте, то не пишіть. А якщо є якісь питання, то варто запитати у самої людини. Не рівняйте усіх по собі! Будь-яких проблем з Ірино не маю! п.с. Спробуте хоч щось зробити для міста – можливо тоді відпаде охота псувати іншим життя!!! Ви тільки відбиваєте охоту читати новини!!! ПОБАЖАННЯ – Частіше посміхайтеся! Даруйте людям добро!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus