USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

У Росії звели багатоповерхівку без вікон на південь, аби не було видно дачі віце-прем'єра

6 Березня 2018 21:51
У Одинцовському районі Підмосков'я частину елітної будівлі створили без вікон на південь, щоб закрити мешканцям огляд на величезну садибу віце-прем'єра Росії Ігоря Шувалова неподалік в селищі Заріччя.

Незважаючи на свою вартість, дорогі квартири в Сколково парк зробили односторонніми, тобто повністю без вікон в одній зі стін, передає Новое время.

Таке розпорядження отримали архітектори ще на етапі проектування. Примітно, що забудовнику це пояснили "міркуваннями безпеки".

На профільному архітектурному сайті розміщена стаття з характеристиками проекту Сколково парк з поясненнями архітектора Володимира Плоткіна.

"Ми викручувалися, як могли", - цитує опозиціонер Олексій Навальний архітектора зі статті-презентації житлового комплексу.

Вартість садиби Шувалова опозиціонер оцінив в 8-10 мільярдів рублів.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що віце-прем'єр Росії Ігор Шувалов через наближених осіб скупив десять квартир загальною вартістю 600 млн рублів в найвідомішому багатоповерховому будинку Москви - сталінській висотці на Котельничеській набережній.

Також у російського віце-прем'єра в австрійському Зальцбурзі знаходиться приватний будинок. А його собаки літають на вистаки в Європу на бізнес-джеті Bombardier Global Express.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
українець Показати IP 6 Березня 2018 22:07
Це ж країна придурків.
до украинец до українець Показати IP 9 Березня 2018 11:08
думается мне, что на оборот. и мы это видим, сидя в своих теплых квартирах....как "умный" народ пляшет на майдане и прикручивает газ. А ты еще не прикрутил, дружище?))
Анонім Показати IP 6 Березня 2018 22:40
https://www.google.ee/amp/amp.dw.com/uk/українські-мільйони-в-австрійських-альпах/a-41750395?espv=1
Поручик Ржевскій Показати IP 6 Березня 2018 23:19
Загадка: Без окон, без дверей полна *опа огурцов ?
Ііі до Поручик Ржевскій Показати IP 7 Березня 2018 07:49
Мишібратья?
порада Показати IP 7 Березня 2018 07:37
Подивіться, де і як будуються за народні гроші наші олігархи. Розберіться спочатку із своїм лай....м, перш, ніж лізти в чуже.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus