USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

На Волині вимагають звільнити «Дмітрія Табачніка»

2 Березня 2012 16:50
Старовижівська районна рада на Волині прийняла звернення щодо звільнення міністра Дмитра Табачника.
Про це повідомили у прес-службі облосередку «Свободи».
Старовижівська райрада під час позачергової сесії 2 березня звернулася до Президента України та Прем’єр-міністра України із вимогою звільнення з посади міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника.
У зверненні йдеться: «Міністерство освіти, науки, молоді та спорту на чолі з Дмітрієм Табачніком стало епіцентром втілення стратегії знищення української ідеї у найважливішій суспільній сфері – освітній. Останні підкилимні домовленості з підготовки плану знищення підвалин національної самобутності українського народу – яскраве і безапеляційне тому підтвердження. Українофоб Табачнік відкрито і показово взявся зруйнувати духовні основи нашої держави – її мову та історію. Такий українофоб не має ні юридичного, ні морального права керувати українською освітою».
«Старовижівська районна рада виступає категорично проти вимивання з державної системи освіти української світоглядної основи та закликають владу не допустити скорочення державного замовлення в українських вишах, закриття українських шкіл, зменшення кількості годин на вивчення української мови та літератури, а також скасування предмету «Історія України» в загальноосвітніх школах», - йдеться в документі.
Отож, Старовижівська райрада вимагає від Президента України та Прем'єр-міністра України «негайного звільнення з посади міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмітрія Табачніка».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Віктор Показати IP 2 Березня 2012 17:00
Ага, Януковича якраз дуже таки і турбує що думає старовижівська районна рада :)
Аналогично Показати IP 2 Березня 2012 18:02
А белгородский муниципалитет послал ноту протеста руководству Сомали!
дідо Показати IP 2 Березня 2012 18:43
Називають Табачника українофобом, і при тому слухають російську попсу та дивляться російські фільми та шоу.
Kapitoshka Показати IP 2 Березня 2012 21:21
Як у відро пукнули!)
бабо Показати IP 2 Березня 2012 22:34
Можна і попсу слухати і "Історію Украіни" вивчати. Одне другому не заважає."І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь"
Знаючий Показати IP 3 Березня 2012 01:39
Збулося! Фауна відроджується - білочки вже дістались і до Старої Вижівки.
Я Показати IP 3 Березня 2012 09:42
Вже вирішили всі питання життя району і перейшли до останього. Ну й деб.ли......
Аноним Показати IP 3 Березня 2012 09:46
Хтось повинен починати немовчати, іначе буде всім українцям п...ь.
блабла Показати IP 3 Березня 2012 13:51
Оце молодці старовижівці. Усі б ще так реагували. Думаю, прем'єрству Табачніка скоро прийде кінець! І це без іронії! Невідомо тільки, хто прийде на заміну.
1111 до блабла Показати IP 4 Березня 2012 09:06
І да почнеться кінець з Старої Вижви. Відать і дійсно та Вижва дужеее вже Стара.
Хи-Хи Показати IP 3 Березня 2012 18:47
"починати немовчати"-КЛАС!!!
Міля Показати IP 3 Березня 2012 19:33
А чого ж старовижівським сільським радам не підтримати дибілізм старшого брата? Ото заживуть полішуки без Табачника. Придурки позорять Волинь, навіть львівські " швободівці" не догадвлися до маразму.
бабо Показати IP 4 Березня 2012 13:13
Министр науки и образования, молодежи и спорта Дмитрий Табачник будет уволен тогда, когда власть поймет, что он делегитимизирует её существование. Об этом в эфире "5 канала" сказал политический эксперт Александр Палий. "Табачник будет уволен тогда, когда до власти дойдет, что она такими деятелями во главе украинского образования себя делегитимизирует в глазах большинства населения страны", - считает А.Палий. Напомним, в Верховной Раде зарегистрирован проект постановления об обращении к Президенту Украины Виктору Януковичу с предложением об увольнении Д.Табачника. Авторами проекта постановления является председатель фракции НУ-НС Николай Мартыненко, а также заместитель председателя Верховной Рады Николай Томенко и председатель фракции "БЮТ-"Батькивщина" Андрей Кожемякин.
ArieS Показати IP 5 Березня 2012 21:20
Мда з почуттям гумору туго у хлопців . Тільки різниця між вами (Ті хто ниє) і Старовижівською районною радою в тому що в них сміливості і думалки побільше було є і буде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus