USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

На корупції піймали начальника інспекції архбудконтролю

13 Березня 2012 10:50
Начальник інспекції Держархбудконтролю у Волинській області Юрій Ільчук попався на адміністративному корупційному правопорушенні. Чоловік працевлаштував на роботу власну дружину, при цьому не повідомив безпосередньому керівництву.

Цю інформацію підтвердив прокурор Луцька Сергій Данілін, зокрема, склав протокол про вчинення начальником інспекції ДАБК у Волинській області Юрієм Ільчуком адміністративного корупційного правопорушення, передбаченого статтею 172-7 КУпАП.

Так, Юрій Ільчук призначив на посаду головного спеціаліста сектору дозвільних процедур та ліцензування інспекції Надію Ільчук, яка на той час була його дружиною та перебувала у його безпосередньому підпорядкуванні.

Однак Ільчук не повідомив безпосереднього керівника про наявність конфлікту інтересів, чим порушив низку вимог Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції».

Отож, Луцький міськрайонний суд постановою визнав Ільчука винним у вчиненні цього правопорушення та оштрафував його на 170 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
куку Показати IP 13 Березня 2012 11:23
Да, за корупцію взялися всерйоз і караючий меч правосуддя зблиснув над черговим корупціонером. Саме такі Ільчуки винні в наших бідах, тому справедливо було би за такі діяння лінчувати на стадіоні, не витрачаючи дорогоцінного часу наших прокурорів і суддів. Але навіть такими темпами ми скоро забудемо це ганебне явище. Ура!
штраф Показати IP 13 Березня 2012 11:39
Неповідомлення особою безпосереднього керівника у випадках, передбачених законом, про наявність конфлікту інтересів - тягне за собою накладення штрафу від десяти до ста п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Чого це йому по мінімуму дали?
Холмс Показати IP 13 Березня 2012 13:46
Дрібна не варта уваги новина.Повідомив чи неповідомив -не це важливо , а що робив і що зробив.Проблеми в країні саме через таких нероб як ви, які цілодобово сидять в інтернеті, радіють чужим проблемам , а самі нічого неможуть і не зможуть!
БІЗОН Показати IP 13 Березня 2012 13:57
Так вони все життя разом працювали, а пан Ільчук Ю. пішов на підвищеня по службі,і ось де "корупція" взялась! Виходить він мусив розійтись офіційно, тоді вже не корупція.ПАРАДОКС!!!!
справедливий Показати IP 13 Березня 2012 15:14
краще б перевірили роботу інспекції,у тому числі кому видаються ліцензії (без наявності мат.техн. бази іт.д.), де єдине вікно для клієнтів, де результати роботи інспекції з питань самовільного будівництва як об"єктів так і житлових будинків.Роботу інспекції співставляють з "похорнним бюро" де не достукаєшся, а отримати документ просто "так" неможливо.
сашко Показати IP 13 Березня 2012 20:19
170 гр.? аж смішно! за одну декларацію кладуть в карман по 100 баксів, яка має реєструватися безкоштовно. Ставлять постійно палки в колеса, якщо їх на початковій стадії подачі документів не зацікавити грошовим підкріпленням
??????? Показати IP 14 Березня 2012 18:47
Шкода Ільчука! Порядний та розумний чоловік, а здали інформацію (про дружину)його колеги!
Даніліну Показати IP 14 Березня 2012 22:34
А в прокуратурі скільки дітей сімейних кланів - невже під носом не видно.А земелька в оренду дружині Веніславського для провадження підприємницької діяльності -торгівлі хлібобулочними виробами.Коли ж це врна підприємницькою діяльністю має займатись, якщо сидить в касі ПривєтБанку цілий день. Цікаво, цього Данінлін не знає чи не хоче знати...
SVS Показати IP 23 Жовтня 2013 09:00
ТАКІ ІЛЬЧУКИ ДОБРЕ ЖИВУТЬ РАЗОМ З ПІДЛЕГЛИМИ ШНІТАМИ ТА МЕДВЕДЧУКАМИ -- Я МАЮ ПОГОДЖЕНЕ БУДІВНИЦТВО ЩЕ В 1995 РОЦІ А ДО ЦИХ ПІР ХОДЖУ ОПРАВДОВУЮСЯ
Конь до SVS Показати IP 31 Січня 2014 16:27
Ти просто баран. Все в свій час роби і не оправдуйся. ВЗяв дозвіл будуй,а ні то не морочи яйця нікому

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus