USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.35 10.50

На зустріч з Порошенком у Львові зігнали курсантів, центр міста заповнений спецтехнікою та тітушками. Фото

28 Березня 2019 19:30
У четвер, 28 березня, кандидат в президенти України Петро Порошенко повинен прибути до Львова. Заради цього без узгодження з мерією зупинена робота громадського транспорту. Центр міста перекритий спецтехнікою, виник транспортний колапс, пише Страна.

Кандидат в президенти України, лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко заявив, що курсанти і офіцери Національної академії Сухопутних військ у четвер, 28 березня, отримали наказ прибути на зустріч з Порошенком. «Сьогодні у Львові курсанти та офіцери Національної академії Сухопутних військ отримали наказ: всім організовано прибути на публічну зустріч Порошенка-кандидата з «місцевою громадою». Щоб військові виглядали як «громада», їм дана команда всім переодягнутися в цивільний одяг. Курсантам, які проживають в місті, щоб завчасно переодягнутися, скасували третю пару планових занять», – йдеться на фейсбук-сторінці Гриценка.

Зі слів Гриценка, начальник Академії генерал Павло Ткачук міг зупинити «цей шабаш», але не відповів на дзвінок. На вулицях Львова також встановили спеціальні загородження. Мер Львова нагадав Порошенко, що люди не кусаються.

«Порошенко приїжджає до Львова остаточно переконати всіх голосувати проти себе. Інакше той безлад, який зараз влаштували в центрі міста важко пояснити. Петро Олексійович, львів’яни не кусаються», – йдеться на фейсбук-сторінці градоначальника Львова Андрія Садового.

До приїзду Порошенка в столиці Галиччини перекриті центральні вулиці і площі. На них зібралася спецтехніка. Про це повідомив депутат Ігор Телішевський.


У центрі Львова також почали збиратися тітушки. Окремо підкреслюється, що вони явно не місцеві.

До слова, як сьогодні повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, через бажання вислужитись перед президентом та для створення «масовки» на його мітингу у Львові, багато посадовців з Волині у робочий час організували звезення волинських бюджетників до Львова на зустріч з Порошенком.

При цьому мерія Львова дозволу на перекриття руху в місті не давала. Ніяких узгоджень по перекриттю руху не давалося. Про це заявив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак.

«Місто вказівки на перекриття вулиць і зміни в русі транспорту не давало. Також перекриття вулиць ніхто з містом не погоджував. За наявною інформацією, на рух громадського транспорту, зокрема, тролейбусів фізично вплинули з управління держохорони, в зв’язку з приїздом Порошенка», – заявив Бабак.

Як повідомлялось раніше, сьогодні у Львові власники автомобілів з іноземною реєстрацією заблокували одну з центральних вулиць, вимагаючи знизити ставки розмитнення таких автомобілів.

Рух громадського транспорту в центрі міста паралізовано. Заступник мера Львова з питань ЖКГ закликав негайно відновити рух громадського транспорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus