USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Луцьку проведуть бізнес-конференцію онлайн? ФОТО

30 Жовтня 2012 18:00
Посол Литовської Республіки в Україні прибув до Луцька, аби зустрітися з міським головою. Пятрас Вайтекунас запропонував провести у Луцьку в 2013 році інтернет-бізнес конференцію.

Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

Сьогодні, 30 жовтня, відбулася зустріч Луцького міського голови Миколи Романюка з Надзвичайним та Повноважним Послом Литовської Республіки в Україні Пятрасом Вайтекунасом.



Сторони обговорили шляхи подальшої співпраці у туристичній сфері. Микола Романюк наголосив, що міська влада активно займається розвитком туристичного потенціалу Луцька та його промоцією. У цьому напрямі є уже певні напрацювання. Мер обласного центру запевнив гостя, що місто зацікавлене у налагоджені співпраці з литовськими туроператорами, тож попросив сприяння у цьому Пятраса Вайтекунаса.

У свою чергу, Надзвичайний та Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні подякував Миколі Романюку та працівникам міської ради за гарну організацію та проведення на високому рівні Міжнародного форуму поетів і перекладачів. Він наголосив, що хотів би, аби й наступного року у Луцьку відбувся цей фестиваль. Посадовці обрали орієнтовну дату проведення заходу - 26 вересня 2013 року.

Окрім того, під час розмови присутні обговорили питання підтримки посольством проведення у Луцьку Днів Європи. Зокрема, участь у заходах могли б взяти колективи з Литви.



Литовець запропонував провести у місті в 2013 році бізнес-конференцію онлайн. Ймовірно, вона відбудеться у межах святкування Днів Європи.
Також вони обговорили можливість участі громадських організацій та соціальних установ міста в конкурсі проектів за підтримки Посольства Литовської Республіки в Україні.

Микола Романюк звернув увагу й на те, що у 2014 році відзначатиметься 585-та річниця З’їзду монархів за часів князювання Великого Князя Литовського Вітовта та попросив сприяння у підтримці в організації святкування.

Насамкінець луцький градоначальник та литовський посол обмінялися символічними подарунками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus