USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Лиховісний знак: на інавгурації Путіна стався конфуз. Фото

7 Травня 2018 15:19
Інавгурація президента Росії Володимира Путіна пройшла з провалом. Відповідальні за підняття прапора Російської Федерації над Кремлем солдати так і не змогли у найбільш відповідальний момент його підняти, як не старалися, передає «Znaj.ua».

У найвідповідальніший момент над головною будівлею Білокам'яної не піднявся прапор. Солдати видно, що старалися, але не вийшло. Зліва зображено - як він виглядав в 2012, праворуч - провал на нинішній інавгурації.


Замість того, аби якось згладити ситуацію, режисери трансляції двічі показували невдалий процес підйому, потім кинули цю справу і зосередилися на великих планах триколора і заздалегідь піднятому прапорі на іншому, золотом шпилі.


7 травня Путін учетверте обійняв посаду президента РФ. 5 травня в десятках російських міст пройшли масові протести під гаслом «Він нам не цар». Було затримано понад 1500 осіб, найбільше - у Москві та Санкт-Петербурзі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Степан (Крымчанин) Показати IP 7 Травня 2018 15:36
Черговий фейк. На фінальному кадрі чітко видно, що прапор піднято. І ніхто не падав.
Fuf до Степан (Крымчанин) Показати IP 7 Травня 2018 16:19
Ага, а пуцкінбох, да, біомаса ? ТИ Ж ХОТЬ ЧИТАТИ НАВЧИСЬ, ЩО ЛЮДИ НАПИСАЛИ, А ПОТІМ КОМЕНТУЙ!!! ТЕ ЩО ПОТІМ, В КІНЦІ, ТО ВЖЕ "ПІЗНО ВСРА*ИСЬ", А В ПОТРІБНИЙ МОМЕНТ З ПРАПОРОМ ВИЙШОВ ОБСИРОС. .
b до Fuf Показати IP 7 Травня 2018 17:02
зайка не нервуй)))) всім адекватам по*ер на конфузи і прапори) гімн* трапляється. наскільки я помню в нас і двері закривались, і без тями стража падала і коти чорні бігали і корони ср*ли на президентів, і нічого, всі живі здорові
Анонім до b Показати IP 7 Травня 2018 19:31
Солдат впав і всі живі здорові?Тому що двері зачинялись-втік,солдат впав-скільки хлопців поклали,а прапор не підняли-думаю не стане наших сусідів як держави,розпадеться чи ще що,повір просто так знаки не стаються,
скептик Показати IP 7 Травня 2018 18:15
треба було ким чон ина запросити. він би той прапор заставив зїсти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus