USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Луцький депутат проситиме уряд помилувати Тимошенко

10 Квітня 2013 15:00
Проект рішення «Про звернення Луцької міської ради до Віктора Януковича про помилування Юлії Тимошенко» підготував та вніс на розгляд депутатів Луцької міської ради Андрій Осіпов.

Про це повідомив, власне, сам депутат.

У зверненні він пропонує включити до порядку денного 40 сесії Луцької міської ради VІ скликання проект рішення «Про звернення Луцької міської ради до Президента України Януковича В.Ф.».

Так, у проекті йдеться про те, що Луцька міська рада повинна звернутись до Президента України Віктора Януковича щодо необхідності видання Указу Президента України про помилування Юлії Тимошенко шляхом застосування процедури помилування. Також у проекті пропонується направити цей документ та звернення до усіх міських рад, аби ухвалити подібні рішення та спрямувати їх на адресу Президента України.

«Згідно із Резолюцією Парламентської Асамблеї Ради Європи «Функціонування демократичних інституцій в Україні» від 26 січня 2012 року, Асамблеєю висловлено ряд вимог до України, зокрема зняти обвинувачення проти колишнього Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко та розглянути усі наявні в Президента України правові засоби, щоб звільнити колишніх членів уряду», - йдеться у зверненні до Президента.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучани Показати IP 10 Квітня 2013 15:03
Нехай злодійка поверне втрачені мільярди через кабальний газовий договір.
депутат Показати IP 10 Квітня 2013 15:19
Весна ідуть загострення в ш...
Кільчицька Женя Показати IP 10 Квітня 2013 18:14
спочатку хай обстежиться у психіатра, ізбраннік наш...
дідо Показати IP 10 Квітня 2013 18:36
Аферистці Тимошенко треба добавляти термін,а не милувати. Сексотка Кремля розвалила економіку,обвалила гривню,загнала у газовий зашморг та розчистила дорогу Януковичу.
Володимир Показати IP 11 Квітня 2013 03:14
Мільярдні борги Тимошенко поверне Україні Осіпов

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus