USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.75

З-поміж західних облцентрів Луцьк пасе задніх

29 Травня 2013 17:52
У показниках з виробництва промислової продукції та надання послуг на одного мешканця Луцьк відстає від Тернополя, Івано-Франківська та Рівного.

Про це йшлося під час 41-ої сесії Луцької міської ради 29-ого травня.

Під час розгляду програми соціально-економічного розвитку Луцька на 2013-й рік, депутати висловили незадоволення. Зокрема обранець громади Андрій Калахан запитав: «Чому Луцьк пасе задніх? Це не програма розвитку, а стагнації».

Начальник управління економіки Луцької міської ради Любов Ковпак відповіла: «Це - реальні факти, на показники обсягу реалізації продукції промислової міста впливає також чисельність мешканців. Від Тернополя не дуже відстаємо. Так, відстаємо від Івано-Франківська і Рівного».

Крім цього, депутат Андрій Осіпов розкритикував політику управління стосовно того, що 23 програми профінансовані, а 7 програм розвитку взагалі залишилися без грошей.

На це він отримав відповідь: «Всі програми будуть профінансовані в тому обсязі, який передбачено»,- зазначив мер міста Микола Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
332 Показати IP 29 Травня 2013 20:35
Луцький збанкрутілий бандитський "ЗАХІДІНКОМБАНК" необхідно перейменувати в "ЗАХІДОБЩАКБАНК".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus