USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Лабу призначили незаконно, - прокуратура. Документ

6 Лютого 2012 16:44
Прокуратура Луцька визнала незаконним призначення Леоніда Лаби на посаду начальника відділу сім’ї та молоді Луцької міської ради.
Про це депутат міськради Павло Данильчук написав у соцмережі Facebook.
Так, Данильчук звернувся до міської прокуратури із проханням провести перевірку та встановити законність рішення конкурсної комісії про призначення на посаду начальника відділу сім’ї та молоді Луцької міської ради Леоніда Лаби.
Як йдеться у відповіді прокурора міста Сергія Даніліна, при перевірці було встановлено, що конкурсна комісія під час прийняття рішення допустила порушення низки вимог законодавства.
Відповідно прокуратурою надіслано протест на розпорядження голови Луцької міської ради № 1024-рбвід 21.12.2011 р.«Про призначення Лаби Л.Л.»

Нагадаємо, що призначення на цю посаду Леоніда Лаби – сина депутата Луцької міської ради від Партії Регіонів Леоніда Лаби – викликало значний резонанс серед представників молодіжних громадських організацій.
У грудні минулого року депутат Луцької міської ради, голова постійної комісії міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму Павло Данильчук одразу після проведення конкурсу звертався до керівництва міської ради із рекомендацією скасувати рішення конкурсної комісії. Мовляв, новообраний начальник не відповідає «кваліфікаційним» вимогам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
D Показати IP 7 Лютого 2012 00:36
жесть
Лучани Показати IP 7 Лютого 2012 07:54
Ось така комісія у Луцькій міській раді!!!! А хто сумнівався що там таке робиться?!!
Ната Показати IP 7 Лютого 2012 13:09
Романюк починає падати в моїх очах.
Колян Показати IP 7 Лютого 2012 14:28
Комісія там у складі : Кравчук, Соколовська, Вербич і начальник юридичного відділу, яка низько плаває для такої посади. Ганьба!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus