USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

Клімчуку запропонували піти у відставку

5 Квітня 2013 13:45
Депутат Волиньради Олександр Пирожик запропонував голові Волинської ОДА Борису Клімчуку піти у відставку.
Про це стало відомо під час 18-ої сесії Волинської облради 5 квітня.

Представник фракції ВО «Свобода» у Волиньраді Олександр Пирожик дав негативну оцінку роботі голови Волинської ОДА Борису Клімчуку.

Так, він закцентував увагу на декількох моментах. Зокрема депутат зазначив, що за темпами падіння промислового виробництва Волинь мала на кінець 2012 року 5,2%, зафіксовано міграційне скорочення населення, із 72 регіональних програм фінансувалися або частково фінансувалися лише 34. Окрім того, він зупинився і на кадровій політиці губернатора Волині, яку назвав «виживанням неугодних», як приклад навівши звільнення ректора ВІППО Михайла Сташенка. Мовляв, підстав для звільнення керівника інституту не було, але тим не менше Борис Клімчук це зробив.

«…Борису Петровичу, видно, забракло делегованих повноважень і він вирішив, що всупереч закону про вищу освіту він і тут повинен призначати і подавати», - зазначив Олександр Пирожик.

«Я вважаю, що після отаких колізій голова облдержадміністрації взагалі мав би подати у відставку», - резюмував обранець громади.
У відповідь у залі почувся гул.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Андрій Показати IP 5 Квітня 2013 13:55
Я радий з того,що серед депутатів знайшлася особистість,людина яка має свою позицію і здатна на вчинок."у відповдь у залі почувся гул".Хто на що здатний...
Підтримка правди в країні до Андрій Показати IP 7 Квітня 2013 13:12
Так, я теж підтримую Вас! О то гул-це гул стада, які за 1 грн. продадуться і продадуть свою родину, які є лицемірами та українофобами! Клімчуку давно пора вже на пенсію
Громадянин Показати IP 5 Квітня 2013 14:20
Молодець! Згіден, пора царю Борису вже піти у відставку.
розтолкуйте Показати IP 5 Квітня 2013 14:23
"У відповідь у залі почувся гул."- цитата. Розтлумачте допитливим: Гул який - ОДОБРЯМ, КАТЕГОРИЧНО ПРОТИ чи просто дупутати пустили хором гази?)))
свідок до розтолкуйте Показати IP 6 Квітня 2013 11:27
гул у стилі "нічого собі!"
Александр Показати IP 5 Квітня 2013 16:54
Однозначно блестяще смелая особь, тьфу,"особистість"! Как рискнул-то, а? Вот так вот всю правду-матку, в лицо! Всем своим жизненным путем доказал - имею право! Анналы новой украинской истории возликовали!
МИКИТКА Показати IP 5 Квітня 2013 19:15
Те,що сказав Пирожко, усі схвалюють, тільки бояться, як миші сидять, аби не вигнали.А час то прийшов однозначно! За одні дороги,на які пішли шалені гроші в минулому році, але тільки не туди куди треба, бо якщо не перезимували, то скільки ж треба було відкатів получити, щоб не дороги, а видимість получились,та голови треба повідривати за таке використання державних коштів.
Микитці до МИКИТКА Показати IP 7 Квітня 2013 11:32
Не Пирожко, а Пирожик. Пирожко ніколи б не насмілився піти проти влади. Вона ж його годує й досі.
ПБ Показати IP 5 Квітня 2013 19:39
Перед тим як відправляти, потрібно когось запропонувати!!!! Давайте ділову людину - і всі на РЕФЕРЕНДУМ!!!!)))))
ViNaPa Показати IP 5 Квітня 2013 21:39
А мені Борька нравиться.Нормально він все тримає. А якщо не він, то хто?
Корінний Лучанин Показати IP 6 Квітня 2013 10:18
Ну як же це ви,КРАЩОГО ГУБЕРНАТОРА УКРАЇНИ хочете піти!! Ще ж, оце недавно так розхвалювали- так розхвалювали, що АЖ СТРАШНО було! А Борис Петрович аж розцвів від КОМПЛІМЕНТІВ! А тут так хочуть ОПУСТИТИ! А якщо серйозно, то голову адміністрації призначає ПРЕЗИДЕНТ. У нас в УКРАЇНІ, ось така "демократія"!
Лучанка до Корінний Лучанин Показати IP 7 Квітня 2013 13:18
Обласні державні адміністрації (ОДА) є ключовою ланкою в реа­лізації функцій виконавчої влади на територіальному рівні. Державні адміністрації є єдиноначальними органами виконавчої вла­ди загальної компетенції, повноваження яких реалізуються одноособово їх керівниками - головами державних адміністрацій. Вони признача­ються на посаду і звільняються з посади Президентом за поданням Кабі­нету Міністрів на строк повноважень глави держави. Кандидатури на по­сади голів обласних державних адміністрацій на розгляд уряду вносяться Прем'єр-міністром. При здійсненні своїх повноважень голови державних адміністрацій відповідальні перед главою держави та КМУ. У разі обрання нового Президента України голови державних адміністрацій продовжують здійснювати свої повноваження до призначення в установленому порядку нових голів держадміністрацій. Обласні державні адміністрації та їх голови при здійсненні своїх пов­новажень відповідальні перед Президентом і Кабінетом Міністрів та під­звітні і підконтрольні Уряду. Однак, у зв'язку з особливою роллю Прези­дента України в організації та діяльності виконавчої влади, зокрема у наяв­ності у нього права за власною ініціативою припиняти повноваження го­лови будь-якої обласної чи районної держадміністрації, саме відносини останніх з главою держави, а відповідно з Адміністрацією Президента, мають першочергове значення. Відносини Кабінету Міністрів з місцевими державними адміністраціями, що опосередковуються Президентом, є не достатньо окресленими.
Корінний Лучанин до Лучанка Показати IP 8 Квітня 2013 08:21
Ну для чого ці дитячі Лекції!? Це добре,що Ви вивчили, але не треба товкти воду в ступі! Стислість-сестра ТАЛАНТУ! Краще,просто скажіть свою думку-_це цікавіше ніж те Вами написане, про яке всім відомо!
Лучанка Показати IP 7 Квітня 2013 12:35
Цей Пирожмик піариться як може, світиться аж гидко на нього дивитися.А що сам доброго зробив. Ну хай іде і балотується на губернатора, побачимо, що він зробить і на що здатен. А,що другий прийде,то буде кращий,вони вся,хто дорветься о кри та одинакові,але Климчук,принаймні хоч ось робить і держить порядок, тепло в квартирах є вода,що ще треба.От би не піднімав комунальні послуги,то було добре.Бо ці ЖЕКИ не роблять нічого, ще й плати їм побільше, нема за що
Лучанин Показати IP 9 Квітня 2013 09:39
А я рахую, що з усіх керівників області Клімчук найкращий і краде не так нагло як кривицький та йому подібні. А Сташенка молодець, що погнав на одного маразматика менше стало. А ще згадайте дочку кривицького, сте**о ще та і не кається татусь хапнув їй все, що міг, а тепер яка паня пихата, над людьми знущається, чоловіка на той світ відправила, а навколо молоденькі пажі. Бачив недавно виводили з машини, йшла в свій готель там закоханості самої до себе "немеряно", бабуінячий рід.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus