USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Клімчук розповів про мертвих волинян у списках виборців

15 Жовтня 2012 17:11
Підготовка до парламентських виборів на Волині триває планомірно, без порушення термінів, однак має активізуватися й поліпшитися. Про це під час обласної селекторної наради 15 жовтня повідомив голова ОДА Борис Клімчук.

Зі слів губернатора, невирішеними на окремих виборчих дільницях залишаються питання забезпечення усім необхідним для належної організації роботи під час виборів. Він розповів, що 16 жовтня завершується встановлення камер відеоспостереження на виборчих дільницях. «Ще столи не скрізь є!» - заявив Клімчук.

Він також наголосив, що влада зацікавлена у тому, аби вибори були «чесні і відкриті. «Як китайцям рис у найгірші роки Китаю» - провів паралель посадовець. Він також застеріг чиновників не порушувати виборчого законодавства, зокрема, не долучатися до агітації, якщо вони не у відпустці тощо. «Деякі чиновники потрапили «на карандаш» до міжнародних спостерігачів» - наголосив Клімчук.

Губернатор також закликав представників виборчих комісій, відділів Держреєстру виборців України, та усіх волинян, які мають право голосувати, перевірити дані у виборчих списках. «Бо у списках виборців є люди, яких Господь прийняв 5 років назад до себе» - зауважив Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus