USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.75

Клімчук розповів Азарову про роботу нововолинських копалень

31 Січня 2013 18:00
Губернатор Волині обговорив з Прем’єр-міністром України Миколою Азаровим перспективи роботи комплексу шахт «Нововолинські» на найближчі півтора роки.

Голова Волинської ОДА Борис Клімчук повернувся зі столичного відрядження, де учора, З0 січня, відбулась низка його робочих зустрічей з посадовцями Кабінету Міністрів України, - інформує прес-служба облдержадміністрації.

Зокрема, на прохання очільника Волинської ОДА, Прем’єр-міністр України Микола Азаров вислухав доповідь та розглянув техніко-економічне обґрунтування роботи комплексу шахт «Нововолинські» у перспективі на найближчі півтора роки.

Голова Уряду з розумінням поставився до соціальних питань мешканців Нововолинська та селища Жовтневе, які можуть виникнути у процесі модернізації вуглевидобутку в Україні та дав відповідні доручення віце-прем’єр міністру України Юрію Бойку та міністру екології і природних ресурсів України Олегу Проскурякову.
Окрім того, Микола Азаров розпорядився врегулювати механізм завершення будівництва І черги багатоквартирного будинку по вулиці Ватутіна у Ковелі.
Також Борис Клімчук звернувся до Прем’єр-міністра з проханням врахувати нагальні потреби області під час розгляду державних капітальних вкладень, що розподіляє Кабінет Міністрів України.
Так, сформували попередній перелік таких потреб Волині, попередньо узгодивши його із міністром фінансів України Юрієм Колобовим та віце-прем’єр міністром України Олександром Вілкулом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
правдивий Показати IP 1 Лютого 2013 12:35
АГОВ!Писаки! Немає в Нововолинську "комплексу шахт «Нововолинські»" є ДП "Волиньвугілля". А тепер по тексту: " дав відповідні доручення віце-прем’єр міністру України" ну що за брєд пишите!!! ЯКІ ДОРУЧЕННЯ? ЇХ ЗМІСТ? Це ж дуже серйозне питання для Нововолинська. Ви, як журналісти, повинні розуміти це і чітко інформувати свою аудиторію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus