USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.40 10.52

Клімчук розказав, які питання його не стосуються

27 Лютого 2012 12:37
Голова ОДА Борис Клімчук переконаний, що депутатам обласної ради треба нагадати, про виконання яких обов’язків він звітуватиме під час сесії облради.
Про це він розповів 27 лютого під час апаратної наради в ОДА.
Голова обласної ради Володимир Войтович повідомив, що підготовка до сесії триває без проблем, водночас запевнив, що дискусій й запитів під час засідання буде чимало.
Тим часом губернатор припускає: коли він звітуватиме про роботу перед депутатами, то доведеться відповідати на запитання, які не стосуються його повноважень.
«Очевидно, у відповідях мені прийдеться відповідати або за Нуйнівську сільську раду або казати: «So sorry! Я звітуюся в рамках делегованих мені повноважень». Я так публічно про це кажу, щоб готувати панів депутатів до способу задання мені запитань. Я не приймаю рішення по Самарівській дільничній лікарні – це не моє рішення», ‒ констатував Клімчук і додав, що варто підготувати обранців громади ще до сесії, які запитання задавати в межах звіту.
«Можна й Віктора Федоровича прив’язати до Самарівської лікарні при бажанні, але це не той випадок. Чітка робота і чітка відповідальність кожного за свою ділянку роботи. А то мене ще звинуватять, що в Росії по Садовому кольцу зробили «живий» ланцюг, але я тут ні при чому, хоча сюжет дивився», ‒ додав посадовець.
Нагадаємо, голова ОДА звітуватиме перед депутатами про виконання делегованих обласною радою повноважень під час чергової сесії 6 березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
тиць-здиць Показати IP 27 Лютого 2012 13:28
Ну да! Самарівська дільнична лікарня - це не зони відпочинку біля Світязя. Яке там до неї діло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus