USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Кіндер свою репутацію відстоює в суді

10 Лютого 2012 17:51
Завершення судового протистояння між мером Ковеля Олегом Кіндером та підприємцем Віктором Кавасом, який де-факто звинуватив міського голову в отриманні коштів за рішення ради, відтерміноване, оскільки градоначальник не з’явився на судове засідання.

Нагадаємо, Кіндер позивається до підприємця, який під час прес-конференції міського голови наприкінці минулого року заявив, нібито мер Ковеля отримав від нього гроші за певне рішення ради.

Черговий раунд судового протистояння мав відбутися 10 лютого. Однак Кіндер не з’явився на засідання Ковельського міськрайонного суду. Натомість він надіслав факс, у якому пояснив причини неявки.

«Представник відповідача Бурда не може прибути на засідання через участь в іншому судовому засіданні у Львівській області. Представник Антонюк поїхав у службове відрядження до Львова», - прочитав суддя.

Відтак, мер Ковеля попросив перенести розгляд на інший день.

Однак це не влаштувало Віктора Каваса. «Оскільки не надали підтверджуючих документів, для прикладу, повістки про суд, на який посилається Бурда, та наказу про відрядження, в яке поїхав Антонюк, то в мене є сумніви щодо правдивості інформації вказаної в факсі», - заявив він.

Але суд переніс засідання на інший день.

Власне, сьогодні Олег Кіндер перебував на нараді з питань функціонування територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту у Волинській ОДА в Луцьку.

Нагадаємо, 26 жовтня 2011 року перша прес-конференція Кіндера за весь час його владної каденції закінчилася неабияким скандалом. Кавас прийшов на захід та запитав мера: «Я хотів би, Олег Олексійович, щоб ви дали мені відповідь перед журналістами: коли ви повернете мені мої гроші за те рішення, за яке голосували (під час сесії Ковельської міської ради, - «ВН»), а потім скасували? От дайте таку відповідь!»

А в січні 2012 року на Волині запахло так званим «кіндер-гейтом». В Інтернеті з’явилися вельми цікаві аудіозаписи. На них записано розмову двох чоловіків, які обговорюють повернення коштів за якусь непевну послугу.

Із фрагментів розмов зрозуміло лишень, що ціна питання – нібито 5 тисяч доларів. Голос одного зі співрозмовників нагадує голос Ковельського міського голови, екс-депутата Волинської облради Олега Кіндера, інший – підприємця Віктора Каваса.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
тупуюватий Показати IP 10 Лютого 2012 17:57
А де відважні "правоохоронці": Кавас відкрито заявив про ХАБАР, а прокурорські причаїлись, як мишенята... СБУ та МВС теж, видно, не почули. Комедіянти, блін. Кіндера давно вже за грати треба.
Міля Показати IP 10 Лютого 2012 21:38
Кіндер майбутній народний дупотат. Не зачіпайте його.
Ковельський Показати IP 11 Лютого 2012 10:15
До заголовка. А де вона, та репутація? Розсмішили.
Ковельському - Товкачу до Ковельський Показати IP 11 Лютого 2012 14:03
Сміятися треба так, щоб з часом не довелося сміятися на кутні зуби.
Саня Показати IP 11 Лютого 2012 10:46
Для об"єктивності слід вказати, що Кавас і сам не з"являвся в судові засідання. Поважність причин неявки в судове засідання його представник пояснював тим, що Кавас застряг у лісі...Доречі, з лісу Кавас підверджуючих докуметів, про неявку, не надав.
Товкач Показати IP 12 Лютого 2012 07:37
А ти так можеш засміятись, що навіть кутні повипадають.
Товкачу до Товкач Показати IP 12 Лютого 2012 15:32
Вкажи час і місце.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus