USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.55

Кілька десятків нардепів зірвали роботу Ради, полетівши на сніданок до Трампа

8 Лютого 2018 09:21
Народні депутати полетіли до Вашингтона на традиційний щорічний молитовний сніданок за участю президента США.

Скільки саме достеменно невідомо, але в кулуарах називають цифру близько трьох десятків, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Цього виявилося цілком достатньо, аби робота Верховної Ради зупинилася: попри те, ще зареєструвалися понад 300 депутатів, у сесійній залі було напівпорожньо, а голосів не вистачило навіть на питання ратифікації міжнародних документів, які зазвичай проходять найлегше. Спікер Андрій Парубій не дотягнув до перерви і закрив засідання ще до опівдня.

У четвер ситуація може бути ще складнішою, бо це день голосування, а учасники молитовного сніданку не встигнуть повернутися на нього. Запрошення на цей захід нардепи отримують через лобі в протестантських церквах, а сніданок вони розглядають не як суто релігійний захід, а як можливість зустрітися з американськими політиками, які беруть у ньому участь. Окрім безкоштовних запрошень, є можливість купити місце за столиком. Неофіційно говорять, що вхідний квиток може коштувати близько 25 тисяч доларів.

Попри зірвану роботу парламенту, в Раді знайшлися депутати, які підтримали закордонний вояж. «Це такий гарний, я би сказала, неформальний, але все-таки політичний діалог, який можна в рамках цього президентського молитовного сніданку провести», - пояснила відсутність колег нардеп від БПП Оксана Білозір. Натомість лідер фракції «Народного фронту» Максим Бурбак пріоритети розставив інакше. «Я вважаю, що наше робоче місце тут. Представництво нашої фракції – найпотужнішої – буде найменше там», - заявив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Микола Показати IP 8 Лютого 2018 10:28
та то ж не за свої а за бюджетні. за бюджетні чому б і не злітати. старі кредити вже проїли, треба нові
колония Показати IP 8 Лютого 2018 11:46
поехали в очередь перед новым хозяином лизнуть
Микола Показати IP 8 Лютого 2018 15:12
до того ж то работяг за тричасову відсутність на рабочому місці звільняють, а ці можуть собі дозволити. зарплата не почасова
777 Показати IP 8 Лютого 2018 21:24
Повії

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus