USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Юрій Савчук: Альянс УДАРу та Партії регіонів у парламенті неможливий*

30 Серпня 2012 16:27
Зважаючи на сьогоднішню ситуацію в суспільстві, подальше перебування Партії регіонів при владі ‒ загроза для суверенітету України, яка блокує її поступ до ЄС, унеможливлює зростання стандартів життя громадян.

Політика цієї партії не відповідає ані національним інтересам України, ані інтересам людей. Вона спрямована на розкол суспільства, нехтування позицією та думкою громадян, ‒ вважає лідер Волинської обласної організації ПП «УДАР Віталія Кличка» Юрій Савчук.

У п’яти мажоритарних округах Волині, де балотуються висуванці від УДАРу, ми зробимо усе від нас залежне, щоб провладні кандидати у парламент не потрапили, ‒ наголосив він.

Всі кандидати нашої партії публічно склали присягу, в якій зобов’язалися в жодному разі не входити у коаліцію з Партією регіонів, захищати національні інтереси українців та особисто брати участь у голосуваннях, інакше партія позбавить такого депутата повноважень. Цього тижня, напередодні старту нового політичного сезону, всі депутати всіх рівнів від політичної партіі «УДАР» підпишуть зобовʼязання, ідентичні присязі кандидатів в депутати, ‒ повідомив Юрій Савчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
patriot Показати IP 30 Серпня 2012 16:53
Ганьба Регіонам!!!! Слава УДАРУ!!!
Ввв Показати IP 30 Серпня 2012 18:08
Це не ПР блокує поступ України до ЄС,це Тимошенко-пані блокує,перед Євро-2012 чому іноземні політики та мешканці інших країн відмовились їхати на чемпіонат футболу,а тому що Тимошенко не випустили з в*язниці і саме тому нашу Україну почали ганьбити.Може і в нашій країні не було б Євро-2012,якби будучи при владі Тимошенко та Ющенко не висували Україну на країну проведення чемпіонату(це вирішується за 6 років до проведення)та вони не почали тоді будувати стадіони....а ПР робила це замість тих хто пообіцяв...можливо ті гроші пішли не до упорядкування країни до футболу,а на щось більш корисніше,але треба було виконувати багаторічні обіцянки інших політиків.Жоден турист та відпочиваючий не сказав що Україна це відстала країна,а казали навпаки що відвідають її ще не раз.
Перехожий до Ввв Показати IP 31 Серпня 2012 14:56
Та невже? Та, що оце ти кажеш, невже правда!!!! Та на майдан вийди, і розказуй,розказуй, і так до виборів!!!!
Знайка Показати IP 31 Серпня 2012 11:20
Партію регіонів треба гнати в шию, бо після цих виборів, вони гайки так підприємцям підкрутять, що мало не лишиться. Знайома працює в редакції одного журналу, то їхнього інвестора ледве джо інфаркту не довели, так регіонали вимагають подарувати їм свій бізнес. В них один метод - або забрати під тиском, або зробити тиск податковими, санстанціями, тощо. ТОж не треба чекати стабільності..бо йде руйнація і обідніння населення. На прожитковий мінімум нічого не купиш...
Славік з Кічкарівки. Показати IP 31 Серпня 2012 15:47
"Удар" і його лідери зі своїм інтелектуальним розвитком ніякого покращення в український політикум не принесуть, але в Луцьку вони можуть забрати до 20% голосів. Пояснення лише одне: людям остогидло десятками років дивитись одні і ті ж жирні, ненависні морди політичних мародерів, злодіїв, корупціонерів. Я буду голосувати за Кличка, тому що більше немає за кого голосувати.
жо Показати IP 31 Серпня 2012 16:03
Мордобій до ВЛАДИ.
***** Показати IP 31 Серпня 2012 17:24
УДАР зможе змінити ситуацію в країні! Я буду голосувати за них!
Ввв Показати IP 31 Серпня 2012 20:52
Розказую-розказую......Очі треба відкрити і подивитись що так і є
*** Показати IP 1 Вересня 2012 14:56
Лише УДАРЕНИЙ у ГОЛОВУ може голосувати за них. Кличко це людина яка по 10 місяців не буває на території України. Хоч і може він патріот свого єврейського народу. Але точно не політик! Кесареву кесариве боксеру ринг а політикам політика. Удар НЕ ПРОЙДЕ! Судячи хто на Волині його підтримує я буду молити Бога щоб їх не було у Парламенті.
**** Показати IP 1 Вересня 2012 16:10
Точно - одне вже зробили. Висунули якогось невдаху по Луцьку - аби лише в відомого мецената голосів не відібрав.
Вова Показати IP 1 Вересня 2012 20:11
Шановні,це все розпорошування голосів,(типу я поважаю людину)але партія ----це САТЕЛІТ від провладної (ПР)....це* УДАР* *УКРАЇНА ВПЕРЕД*
Владимир Показати IP 2 Вересня 2012 22:15
Как в басне Крылова-лебедь,рак и щука.Пока не будет народ выдвигать настоящих кандидатов,то результата никакого не будет.Цель любой партии не делить кормушку с другими партиями.Страдает народ.Скоро будет мировой кризис и мировая война,вот тогда и посморим на действия депутатов.
Дебіл Вася Показати IP 3 Вересня 2012 09:43
Удар це гурток спортивних фанів.
Jana Показати IP 3 Вересня 2012 10:19
Люди ,я проголосую і за партію ,,колобка,, аби не виграли регіонали.
Знайка Показати IP 3 Вересня 2012 10:40
про сателіти говорить, як правило Батьківщина, бо їм так вигідно. УДАР йде в Раду, як самостійна одиниця і ні під кого не прогинатиметься. Регіонали зараз палки ставлять в колеса на сході, де їздить з зустрічами Володимир Кличко, то про яку співпрацю йдеться??? А щодо інтелекту партії, то скажу, що пані МАтіос - яскрава представниця інтелігенції та інтелектуальної еліти України, Кличко, як для спортсмена, досить освідчена людина, яка знає мови, видає книги. Про що мова??? В кожній партії є свої "інтелектуали")))
до НЕзнайка Показати IP 3 Вересня 2012 14:13
А САВЧУК , АЛЕКСЕЇВ, ЗРОСТОКА, це яким боком інтелектуали??? Політика це не збір так би мовити "хороших людей"! Там потрібні люди які можуть творити ЗАКОНИ. А з таки УДАРЕНИМИ можна лише залізти у ще більше ЛАЙНО. і не нада нам трусити не про матіос і клічко, це теж саме що футболіст шевченко та ступка ПРОСТО ПІАР... БОЖЕ ДОПОМОЖИ УКРАЇНІ щоб такі НЕ ПРОЙШЛИ.
Андрій Розтока до до НЕзнайка Показати IP 3 Вересня 2012 17:37
Хоч я і не прихильник комунізму і його вождів, але одну фразу вождя світового пролетаріату зацитую: "Кожна кухарка може керувати державою (тобто бути хорошим політиком), але не кожен політик може бути хорошою кухаркою". Політика та політикум набір людей, які лише через призму свого внутрішнього світу приймають правила гри, за якими живуть усі люди в Україні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus