USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Імпічмент Януковича луцьких депутатів не цікавить

28 Березня 2012 17:14
Депутати Луцької міськради відмовилися звертатися до Верховної Ради України щодо невідкладного розгляду проекту Закону України «Про порядок імпічменту Президента України».
Двічі проголосувавши під час сесії 28 березня, вони таки не підтримали звернення до столичних колег.
Проект рішення щодо звернення до ВРУ з вимогою невідкладно розглянути й ухвалити проект Закону про імпічмент глави держави, підготувала фракція «Фронту змін».
Доповідаючи перед колегами щодо змісту проекту рішення, депутат Олександр Плісецький наголосив, що процедура усунення Президента з поста в порядку імпічменту в Україні наразі недосконала та недієва. Тож, варто її переглянути. Крім того, Плісецький пояснив, чому автори проекту його розробили: «Ми хочемо привернути увагу такими заявами, бо проект Закону не ставлять на розгляд у ВР».
Керівник фракції «Фронту змін» в міськраді Олександр Пиза додав, що вважає цей Закон принциповим і таким, що має стосунок не лише безпосередньо до Віктора Януковича, а й до усіх майбутніх Глав держави. «Цей закон, якщо ми його підтримаємо, буде діяти і за майбутнього Президента. Процедура ніби є, але вона така, що її втілити неможливо. А цей закон дозволяє її виконати швидко і чітко», ‒ наголосив обранець громади.
Натомість депутат Анатолій Бірюков зауважив, що депутатам міської ради слід би було вирішувати проблеми місцевої громади, а не загальнодержавного рівня. «Ми що вже починаємо за парламент працювати? Законів там 1, 3, 5, 10 і 100 ‒ важливіших за цей. Треба повсякденною роботою займатися», ‒ переконаний депутат.
Зрештою, депутати таки визначилися щодо звернення до ВРУ. Лише 23 з них проголосували «за» те, щоб звернутися до Верховної Ради України щодо невідкладного розгляду проекту Закону України «Про порядок імпічменту Президента України». І навіть після того, як, за пропозицією Олександра Пизи, депутати проголосували повторно, голосів для позитивного вирішення питання забракло.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
AntiUkr Показати IP 28 Березня 2012 18:22
Ребята, а грошики на зарплату медикам и учителям уже появились в горбюджете? Или в Киеве надо выпрашивать? Или наплевать? Два политотморозка-Гузь и Пыза "играют очень даже по взрослому". Тысячи семей загнуть в бараний рог, потом прийти и сказать:"Мы вас спасли". Гузь уже был в 6 или 7 политтусовках-нигде прижится не может, хворый на вождизм. Пыза неудачник по жизни. Про...ал банк, кинул людей"на бабки", сегодня крутой политик.
Всезнайко Показати IP 29 Березня 2012 09:44
Луцькі депутати голосують проти влади, а грошики в кабміні і у Президента просять постійно...
AntiUkr Показати IP 29 Березня 2012 12:09
А может самим зарабатывать пора и не сидеть на шее у других? Региончик то- дотационный
В.О.В. до AntiUkr Показати IP 29 Березня 2012 12:29
За весь Донбас не скажу, але шахти там теж всі дотаційні. Так може позакриваємо і їх нафік, якщо не вміють самі гроші заробляти?
Пилип до AntiUkr Показати IP 29 Березня 2012 13:48
Коли б ти приїхав в Луцьк і порівняв з своїм задріпанськом, то зрозумів би що "дотаційністю" тобі мізки парять. Як може дотаційне місто жити краще, за "город - герой промишлєнний гігант" і шо там вас ше вчать на курсах тролів.
AntiUkr Показати IP 29 Березня 2012 13:20
Ничего личного, Дайджест темы Западный военный альянс уверен в будущем развале Украины http://www.proza.ru/2009/04/14/428 Генерал СБУ, экс-глава охраны Ющенко Александр Скипальский предрек развал Украины после выборов http://www.segodnya.ua/news/14091970.html Многие эксперты опасаются, что последние события на Украине, а также заявления высокопоставленных лиц в Вашингтоне свидетельствуют о том, что Соединенные Штаты пытаются спровоцировать Россию на военный конфликт с Украиной, результатом которого станет расчленение Украины по типу Югославии. http://sevastopol.su/blog/read/id/291 Русины: развал Украины - уже факт Русинские публицисты все чаще проводят параллели в развитии политических событий в Закарпатье и в Крыму. В интернет-журнале Петра Гецко, который считается премьером не признанной русинской республики, в минувшую субботу была опубликована редакционная статья, где авторы доказывают, что последние события в Крыму говорят о дальнейшем развитии политического дефолта на Украины. Из-за русофобии некоторых представителей киевского руководства Украина обречена на развал. Это не вопрос дискуссии, это практически состоявшийся факт, подчеркивают авторы. http://kramtp.info/news/12/full/id=17387 Украина входит в полосу нестабильности. В ближайшее время страну ждут большие потрясения, которые выльются в войну олигархов, стрельбу и распад государства. http://www.karp.planeta2.org/news/raspad_ukrainy_i_rossii_neizbezhen/2011-04-03-3037
AntiUkr Показати IP 29 Березня 2012 15:32
Для "Пилип" В Луцке я был со 2 по 15 марта этого года. Могу сравнивать с тем, что было раньше. Убивает общ транспорт. С меня хотели содрать за проезд от жд вокзала до гот "Украина" 50 грн. Ага щщас... Маршрутки -токого металлолома найти проблемматично. Водила гавкало-хамыдло редкостное. Хотя за две гривны ожидать нормального обслуживания на приходится. Объясните,что это за китайскообразная блондинка на обшарпаных боках "Богданов"? Возле универа стоит группа студентов-щелкает семечки- деревеньщина. Ужас-центральная улица. Продолжать можно бесконечно. Общее впечатление-село без радио. Причина-госбюджетная политика. Забрать у тех кто работаети и отдать бездельникам. Поэтому все больше людей у нас начинают понимать необходимость федерализации
1111 Показати IP 30 Березня 2012 18:11
А непогано було б та й про імпічмент Генерального серетаря ООН розглянути питання от на таких от сесіях Луцьких СІЛЬРАД. Це що Ваша компетенція Клоуни Ги ги ги?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus