USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

Єремеєв розповів, що думає про зміни до пенсійної реформи від КП

11 Квітня 2013 09:58
Запропонований Комуністичною партією законопроект про скасування пенсійної реформи був нічим іншим, як засобом у політичній грі.

Таку думку висловив народний депутат Ігор Єремеєв під час прес-конференції у Києві 9 квітня.

Зі слів народного депутата, свій погляд на речі він висловив ще з трибуни Верховної Ради, коли розглядали законопроект. «Я вважаю, що закон, який запропонувала партія комуністів, ніякого відношення ні з першого дня, ні по факту голосування до власне відміни пенсійної реформи не має», - переконаний нардеп. Мовляв, це було лише засобом у досягненні своїх цілей.

«Протягом декількох тижнів, коли комуністи не голосували і говорили про пенсійну реформу, в той час відбувався торг за призначення керівних посад. І коли призначили останню особу – заступника міністра зборів і доходів, на другий день відразу в зал винесли цей закон. Для чого? Щоби його «спалити», таким чином давши можливість комуністам себе порекламувати, бо розуміли всі добре, що голосів на його прийняття не вистачить. Тобто, комуністи все, що хотіли, зробили і з сьогоднішньої хвилини голосують разом з регіоналами», - пояснив Ігор Єремеєв.

Тож саме це з трибуни ВР Єремеєв і пояснив колегам, закликавши не йти на чергову провокацію КП. Окрім того, він зазначив, що у Раді зареєстровані й інші варіанти скасування пенсійної реформи. На його думку, набагато кращим є законопроект, запропонований нардепом від «Батьківщини» Людмилою Денисовою. Утім, на розгляд внесли лише той, який розробили у КП, аби дати можливість комуністам голосувати і тим самим ухвалювати інші питання.

На думку ж Степана Івахіва, внести зміни до пенсійної реформи – необхідність. Мовляв, вона відбулася не зовсім так, як було потрібно. Зокрема, поспілкувавшись з людьми, народний депутат зрозумів, що потрібно змінити пенсійний вік жінок і метод нарахування пенсії, а закон Людмили Денисової це все передбачає.

«Ігор Миронович вийшов і чесно став на трибуні і сказав нашу позицію… Ніхто не згадує, що крім Єремеєва і Івахіва ще ряд депутатів від опозиції, ключових депутатів, теж не проголосували за пенсійну реформу. Серед них і Турчинов, і Кличко і інші. Напевне, в них теж є голова на плечах і вони чимось керувалися, але я глибоко переконаний в тому, що зміни до пенсійної реформи – нагальні, їх потрібно зробити і ми їх доб’ємося», - підсумував обранець народу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 11 Квітня 2013 11:23
Дай Боже його слова та Богу у вуха. Не може бути такої зрівняйлівки, коли людина пропрацювавши 42 роки має таку ж пенсію, як пропрацювали 5, а зараз необхідних 15.Це зневага до людей праці, а зараз ніхто не хоче працювати, а нащо всеодно пенсія така ж сама. Ні в якій країні нема такого.Скільки виплачено за 40 років податку в пенсійний і інші фонди, а пенсія така, як в цього що не платив майже нічого.А кинули вони так, простий люд,бо всі чиновники захищені і в них пенсія 5-10 тисяч найнижчого рангу, ну а ці 30-40.Не може такого бути.Підніміть вік дл ятих, хто не маж стажу необхідного, а ці,що мають 30 і більше років стажу хай ідуть нормально на пенсію в 55 років.Тоді будуть намагатися працювати, а не заробляти горші, працюючи не влаштованими і нічого не платити у пенсійний фрнд, а пенсію одержати таку як усі, що працюють по 40 років.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus