USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Ідеальних депутатів немає, - Войтович

15 Листопада 2012 14:58
Голова Волинської обласної ради Володимир Войтович вважає, що в кожного обранця громади є недоліки. Мовляв, вони не є спеціалістами у всіх галузях народного господарства.

Про це він розповів 15 листопада під час прес-конференції.

З його слів, 13-а сесія обласної ради, хоч і розтягнулася на три пленарних засідання, була «продуктивною». «Певний вплив мали події, які відбувалися в державі... Як і кожні вибори. Однак, вдалося прийняти чимало важливих для області рішень», - додав він.

Водночас очільник ради відзначив, що деякі депутати втрачали терпіння під час сесії та просили його пришвидшити перебіг засідання. «Я може й дещо в категоричній формі відмовляв, але я мушу надати можливість висловитися всім бажаючим», - сказав Войтович.

Також він зауважив, що був би менш задоволеним сесіями, якби вони швидше завершувалися, а голосування відбувалося без обговорення.

Насамкінець посадовець закликав ставитися поблажливо до обранців волинської громади. Мовляв, у кожного є свої хиби. «Та й ідеальних депутатів немає. Кожен має свої вади і хиби. Не всі обізнані у певних галузях. Ми один в одного вчимося», - мовив голова облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Степан Показати IP 15 Листопада 2012 16:13
Зато в нас "ідеальний" голова Ради!:)
дивився Показати IP 15 Листопада 2012 17:09
На фото зафіксований чіткий погляд у минуле, звідки й взявся цей герой чеховських оповідань.
Лучанка Показати IP 15 Листопада 2012 18:16
Це погляд старого, якби то побільше вкрасти, бо можуть поперти.Всіх сатанських обранців один недолік-вороюги
МОРДАТИЙ Показати IP 16 Листопада 2012 20:35
Але морда єхидно-підла продажно-номенклатурна-де такі беруться-за лопату б його і до роботи,а не штани протерати.
Микола Волинянин до МОРДАТИЙ Показати IP 17 Листопада 2012 19:20
ВЧИТИСЬ ПОТРІБНО БУЛО ДО ТОГО ЯК СТАЛИ ДЕПУТАТИКАМИ. Недовчились красти чи що? Кайло, лопату і в шахту працювати. Одним словом наші депутатики так собі - кожен із своїми вадами, схиблені, не обізнані, не доучені (депутатський набір)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus