USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Які депутати від Волині наобіцяли найбільше. ВІДЕО

1 Квітня 2013 13:41
Обіцянки нардепів-мажоритарників від Волині проаналізували у програмі «Обіцяв ‒ виконуй!» на телеканалі «ТВІ».

У розгляді виявилося, що найбільшу частину – 26% обіцянок – депутати-мажоритарники відвели під локальні проблеми. Із великим відставанням ідуть сільське господарство та розвиток села (12%), політична реформа (10%), соціальні гарантії та трудові права (9%). Інші сфери становлять 43%: медичне забезпечення, місцеве самоврядування, ЖКГ і тарифи, молодіжна політика та діти, мовна політика тощо.

«Наша позиція така: депутат не повинен вирішувати замість місцевої влади якісь проблеми. Але якщо вже пообіцяв – будь ласка, виконуй», – прокоментував ведучий програми Андрій Сайчук.

Порівняння із попередніми програмами вже дало результат. Виявилося, що на Сході й Півдні депутати більше кидаються локальними обіцянками.
«Що далі на Захід, то менше локальних обіцянок дають. У Криму – майже половина, у Вінницькій області – третина. А тут – уже чверть», – прокоментував Сайчук.

Власне, серед усіх є 3 кандидати-мажоритарники, які найбільше обіцяли. Всі вони ‒ позафракційні, досить заможні люди, ‒ зазначають у сюжеті.

Найбільше обіцянок дав Ігор Палиця (виборчий округ №22, Луцьк). Він пообіцяв понад 30 різних конкретних справ: реконструкцію парку, ремонти будинків культури, допомога вишам, Wi-Fi в університетах та інститутах тощо, ‒ йдеться у передачі.

Окрім того, ще два мажоритарники ‒ Ігор Єремеєв (округ №23, Маневичі) та Степан Івахів (округ №21, Ковель), які давали конкретні обіцянки.

Єремеєв обіцяв автобусне сполучення по області, а також реконструкцію і відновлення реконструкцію всіх ФАПів. Івахів із «трійки» пообіцяв найменше конкретного: створення лобістської групи у ВР для розвитку поліських територій та запуск сміттєпереробного заводу в Ковелі.

«Якщо ви знаєте, що ці обіцянки втілюються в життя, або вже зроблені, або за них ніхто навіть не брався ‒ чекаємо ваших листів», ‒ резюмують у сюжеті.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus