USD 41.05 41.45
  • USD 41.05 41.45
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Депутати від «Солідарності» запізнилися на сесію Волиньради. Оновлено

26 Травня 2017 12:10
Депутати Волинської обласної ради від фракції БПП «Солідарність» не з'явились вчасно на позачергову 14-ту сесію облради.

Зазначимо, що на порядку денному – 29 питань, в тому числі щодо розподілу бюджету області.

Початок сесійного засідання призначили на 12:00. Проте у визначений час депутати фракції на чолі з головою ОДА так і не з'явились на своїх місцях, були відсутні під час реєстрації на сесію.
З 15-хвилинним запізненням, після початку сесійного засідання, депутати почали сходитись до сесійної зали. З'явився і очільник Волинської ОДА Володимир Гунчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Бариги ы бандити при Показати IP 26 Травня 2017 12:22
Може, правий був Симон Петлюра у своєму відомому вислові, що: "Не так страшні московські воші, як українські гниди"? Скільки ще вам треба? Як можна любити гроші, що, відправляючи солдат на фронт та говорячи їм полум'яні промови про патріотизм, іншою рукою робити бізнес із окупантом? Україна – найбідніша та найкорумпованіша країна Європи... Які ще докази вам треба, щоб ви щось робили в державі?
я Показати IP 26 Травня 2017 12:27
важлива новина!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus