USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Генсек НАТО не матиме часу на Євро в Україні

5 Травня 2012 17:02
Генеральний секретар Організації Північноатлантичного договору Андерс Фог Расмуссен не має наміру брати участь у заходах під час чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.

Про це він сказав в інтервʼю німецькому виданню Bild, ‒ пишуть «Українські новини».
«У мене, мабуть, не буде в червні і липні часу для поїздок на ЧЄ. Проте незалежно від цього: я глибоко занепокоєний, як поводиться український уряд з пані (колишнім премʼєр-міністром Юлією) Тимошенко», ‒ сказав генсек НАТО.

Расмуссен підкреслив, що в діалозі з українськими партнерами наполягав на необхідності поваги до прав людини і гарантування незалежності судової системи.

Нагадаємо, раніше ряд європейських лідерів, у тому числі представники Європейської комісії, висловилися за бойкот ЧЄ-2012 з футболу через незадовільний, на їхню думку, стану демократії в Україні, зокрема ситуації з Тимошенко.

Міністерство закордонних справ вважає деструктивними заклики до бойкоту чемпіонату в Україні.

ЧЄ-2012 з футболу пройде з 8 червня по 1 липня в 8 містах України та Польщі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus