USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Екс-комісія Голєвої не засідала, бо не було кворуму

21 Травня 2012 16:06
Постійній комісії Луцької міської ради з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження не вдалося провести засідання через відсутність кворуму. На засідання не прийшли депутати Олена Голєва, Рустам Дячук та Василь Гриб.
Зібрання колегіального органу мало відбутися 21 травня.
Власне, на декілька хвилин спізнився й новопризначений голова комісії Роман Бондарук. Вчасно прийшов лише «свободівець» Сергій Сівак.
Натомість обранці луцької громади Олена Голєва, Рустам Дячук та Василь Гриб взагалі не з’явилися. Головний спеціаліст відділу секретаріату міськради Оксана Серватович повідомила, що Дячук – у відпустці.
Причин відсутності інших членів комісії вона не знала. «Всі знають. Всі повідомленні», ‒ сказала Серватович.
Тож засідання перенесли на інший день.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
вася Показати IP 21 Травня 2012 16:10
самие чесние люди собрались и будут деребанить все и оптом
ігор Показати IP 21 Травня 2012 16:40
да, бондарук, осіпов і постійна комісія Луцької міської ради з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження. Що зостанеться невкрадене? Скількі ж ці хапуги заплатили щоб туди попасти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus