USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Дідуся за вуса Януковичу вдруге не судитимуть?

28 Січня 2012 11:12
Другий виклик волинського художника Валентина Данилюка, який намагався домалювати на біл-борді вуса Віктору Януковичу, виявився помилкою секретаря.
Як написала на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook журналістка газети «Експрес» Валентина Куць, вона намагалася дізнатися у Ковельському суді про подробиці другого виклику пенсіонера. Виявилося, що це ‒ помилка.
«Це помилився секретар. Бувають же такі помилки. І навіть не вибачились, а чекали, доки дід приїде 2 лютого, і аж тоді хотіли сказати, що це помилка. Як вам таке ставлення? Як можуть бути такі помилки? Вони ж дорого можуть коштувати пенсіонеру? Це людина має нервуватись цілий тиждень? Жахливо! Як так можна працювати на роботі?» ‒ обурилася вона.
Нагадаємо, розмальовування Валентином Данилюком біл-борда зі привітанням Януковича правоохоронці кваліфікували як «дрібне хуліганство», за яке йому присудили штраф ‒ 51-у гривню. Проте після цього пенсіонеру прийшов другий виклик до суду на 2 лютого. «Засідання має бути 2 лютого, о 9.30. Виклик до суду прийшов у вівторок. Все по тому ж питанню, але що конкретно хочуть, я не знаю. Може, штраф хочуть віддати? Бо ж розголос пішов. По телебаченню сюжет показували. Але, скоріше за все, хочуть щось добавити», ‒ розповів тоді Данилюк.
Довідково:
Валентин Данилюк народився 14 грудня 1938 року у селі Секунь Старовижівського району Волинської області. Закінчив Львівський інститут декоративного і прикладного мистецтва. Довгий час він жив і працював на Івано-Франківщині.
Входив до творчого колективу митців, що працювали над зведенням Івано-Франківського обласного музично-драматичного театру, є автором рельєфу «Музи» на фасаді франківського театру. Також він – автор кованих пластів для будинку головної пошти у Ковелі.
Його творчості належить ряд паркових скульптур, зокрема у місті Яремче, та низка картин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Чуйна Показати IP 28 Січня 2012 11:41
Пропіарився дідусь на старості літ, а то вже, певно, його творчість пилом історії вкрилася
1111 Показати IP 28 Січня 2012 16:03
Точно пропіарився. А садили б таких на діб 15 художників. Особисто мені багато хто не подобається, так не розмальовувати ж їх іти. Інтелегенція мені знайшлась, як би сам поставився до того щоб йому щось домалювали і виставили на всенародне обговорення.
Я Показати IP 28 Січня 2012 18:25
для 111 - ти просто придурок , як можна так говорити про літню людину! Хіба ти знаєш , скільки йому прийшлось побачити , все пержити і знову дивитись на той бардак плюндрування нашої країни... Але , правду кажуть , кожна нація заслуговує своїми вчинками , на свого "героя"...
Волиняка Показати IP 28 Січня 2012 21:01
Дідусю - РЕСПЕКТ!!! Воля народна - ЗАКОН! чомусь жодної іншої реклами не замальовують - певно, дістав отой, по оті самі...
Ант Показати IP 28 Січня 2012 23:29
1111 _ А може розстрілювати як зараз в П.Кореї роблять ?Там хтось по мобільному до родичів позвонив. Розтріляли. Не так глянув на портрет, не дуже голосно плакав на похоронах Кім Чен Іра - тюрма... Во заживемо щасливо !!!
Руслана Показати IP 29 Січня 2012 12:09
Дідусь зробив те, про що думає, чи не кожен із нас, та не робить, боїмося:((((((((
Руслані. до Руслана Показати IP 29 Січня 2012 20:22
Якщо я твій портрет розмалюю, це також буде вважатсь що я зробив все правильно, я ж робив те що думаю. Кожен радий коли розмальовують чужі портрети, а якщо твій слабо Ркслана? Попроси старого пердуна нехай і твій ромалює якщо Він такий правильний.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus