USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.60 41.80
  • PLN 10.65 10.87

«Депутати зобов'язані голосувати особисто!», - Алєксєєв *

20 Лютого 2013 16:31
Про рішучі дії політичної партії «УДАР Віталія Кличка» щодо особистого голосування народними депутатами України та депутатами місцевих рад всіх рівнів розповів під час міні-брифінгу 20 лютого голова виконкому, заступник голови Волинського «УДАРу» Ігор Алєксєєв.

Алєксєєв зазначив, що особисте голосування є обов’язком кожного депутата відповідної місцевої ради, обумовленим законодавством та представницьким характером його повноважень. Невиконання цього обов’язку є грубим порушенням Конституції та законів України.

Розповів також політик і про вимоги Конституції, щодо роботи депутатів місцевих рад. Зокрема, наголосив на частині другій статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», де зазначається, що кожен депутат особисто повинен брати участь у роботі ради, постійних комісій та інших її органів, до складу яких він входить та всебічно сприяти виконанню їх рішень.

Зауважив також голова виконкому і про те, що кожен депутат місцевої ради у раді та її органах, до складу яких він входить, має лише один голос. А депутат місцевої ради, який не входить до складу відповідного органу ради, може брати участь у його роботі з правом дорадчого голосу.

«Зважаючи на це, ми подаємо до всіх рівнів місцевих рад проект рішення про внесення змін до регламенту ради адаптований відповідно до чинної редакції регламентів на місцях. Ми прийшли, аби навести лад у цій країні. Тому, не в наших інтересах сидіти, склавши руки. Ми переходимо до рішучих дій!», - заявив Ігор Алєксєєв.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
любопытный Показати IP 20 Лютого 2013 17:22
Что-то УДАР подозительно часто деньгами с..т?!! Девать что ли некуда?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus