USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Депутати вкотре «схалявили»

14 Червня 2012 15:50
Засідання колегії Волинської облради, що було заплановане на 14 червня, не відбулося через відсутність кворуму. Із 22-х її членів на засідання прибули лише 11.
Про це повідомили у прес-службі обласної ради.
На засідання колегії завітали голова облради Володимир Войтович, його заступники Юрій Лобач і Валентин Вітер, а також інші депутати: Анатолій Вітів («Свобода»), Анатолій Грицюк («Батьківщина»), Роман Карпюк («Батьківщина»), Богдан Колісник (Партія регіонів), Євген Мельник («Свобода»), Володимир Навроцький («НУ»), Сергій Слабенко («НУ») та Лідія Томашевська («ЄЦ»). Загалом – одинадцятеро.
Втім, цієї кількості недостатньо для того, щоб провести захід, адже згідно з Положенням про колегію, її засідання «є правомочним, якщо у ньому беруть участь не менше як дві третини складу колегії».
Голова обласної ради розповів присутнім членам колегії про причини відсутності деяких депутатів. Зокрема, з його слів, Олег Батюк та Олександр Шубка перебувають у відрядженні, Олександр Башкаленко брав участь у селекторній нараді, а Борис Клімчук зустрічався з дипломатами (усі четверо – ПР). Окрім того, Галина Майко («Батьківщина») хворіє, отож перебуває на лікарняному.
Водночас, з невідомих для Войтовича причин на засідання колегії не з’явилися: Іван Вовк (ПР), Ігор Гузь, Святослав Кравчук (обоє – «Фронт змін»), Олександр Свирида («Батьківщина»), Андрій Турак (Народна партія) та Валерій Діброва («ЄЦ»).
У Волинській облраді депутати вже далеко не вперше зривають засідання колегії.

Нагадаємо, до компетенції колегії як дорадчого органу обласної ради належать: погодження пропозицій щодо порядку денного, попередній розгляд матеріалів сесії, узгоджених проектів рішення з питань, що вносяться на розгляд ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ПАВЛІК МАРОЗОВ Показати IP 14 Червня 2012 21:56
"Водночас, з невідомих для Войтовича причин на засідання колегії не з’явилися: Іван Вовк (ПР)" --- нє царскоє ето дєло колєгії всякі відвідувати! Главноє , шо вибралі дєпутатом ! остальноє --- по х..р!
Рядопий депутат Показати IP 15 Червня 2012 13:27
Чи це не оптимізація,аби ліквідувати такий координуючий орган,як колегія і замість нього зупинитись на мікроколегії у складі двох осіб-голови ОДА та голови облради?Все просто і надійно.Якщо ця версія відпадає,то в залишку-повна неспроможність керівництва облради.Тобто,продовження хаотичного напіврозпаду.В жодній каденції облради,крім нинішньої,не було жодного випадку зриву засідань колегій.А це вже не симптом,а колекція симптомів під назвою-синдром.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus