USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Депутати проігнорували колегію?

18 Квітня 2012 15:59
Колегія обласної ради не відбулася. Не було кворуму.

Про це стало відомо 18 квітня.

Голова обласної ради Володимир Войтович перед початком засідання нагадав, що для того, аби засідання розпочалося і дорадчий орган міг ухвалювати рішення, потрібно, щоб у залі було хоча б 15 з 22 членів колегії.

Присутні у залі домовилися почекати ще 5 хвилин. Після того, як час сплинув, Володимир Войтович оголосив імена відсутніх депутатів.

«Борис Клімчук, Анатолій Грицюк, Святослав Кравчук, Галина Майко, Богдан Колісник, Іван Вовк, Євген Мельник, Олександр Свирида, Ігор Гузь, Андрій Турак, Роман Карпюк, Олег Батюк. Я не випадково зачитав прізвища відсутніх депутатів… В очах виборців кожен депутат повинен своє обличчя берегти», - наголосив голова облради.

Войтович зауважив, що питання рішення про ухвалення порядку денного, яке мали б ухвалити члени колегії, депутати розглядатимуть під час сесії облради, що запланована на 24 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
депутат Показати IP 18 Квітня 2012 16:43
Мій покійний дід щодо порядку мав свою говірку: "...там такий порядок, як в Майорка в бороді". При панській Польщі в Луцьку жив цікавий і відомий єврей з прізвищем Майорко. А відомий був тим, що у його бороді водились воші. Точно такий порядок в обласній раді і її депкорпусі при голові Войтовичу.
*** Показати IP 18 Квітня 2012 23:06
одні уважаєміє люди! не має в кого і плюнути.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus