USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.32 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Депутати міськради проігнорували засідання комісії

19 Лютого 2013 16:26
Засідання «бюджетної» комісії Луцької міськради не відбулося через відсутність кворуму.

Про це стало відомо під час засідання постійної депутатської комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 19 лютого.

На засідання «бюджетної» комісії не прийшли її члени Сергій Григоренко, Антон Сосновський та Юрій Корольчук. Тож, присутніми були лише 3 інших члени комісії, що недостатньо для кворуму.

За словами начальника відділу секретаріату міськради Тетяни Касьянової, Сергій Григоренко «образився», що його нібито не повідомили про засідання комісії тоді, коли він попрохав.

Окрім того, Антон Сосновський спочатку не відповів на телефонний дзвінок працівника відділу секретаріату, а потім у телефонному режимі повідомив, що знаходиться за межами міста і не може бути присутнім на засіданні.

А от щодо Юрія Корольчука, то він не з’явився на засідання через стан здоров’я.
Однак, голова комісії Олег Чернецький запропонував заслухати присутніх, адже вони прийшли на засідання, а знову «відривати» їх від роботи – недоцільно. Із цією пропозицією погодився і секретар комісії Олександр Пиза. Утім, зауважив: «Наступного разу будуть мене попереджати, давайте, не один раз попереджайте, а 8. Якщо ви 7 раз попередите, а 8 – ні, то я теж не прийду».

Та після обговорення проблеми відсутності кворуму, члени «бюджетної» комісії все-таки погодили перенести її на наступний день, 20 лютого. Утім, задля того, щоб дати можливість депутатам зібратися, засідання вирішили призначити на 8:00.

Насамкінець Олександр Пиза попрохав озвучити імена тих, «завдяки кому» засідання комісії не відбулося. «Мені цікаво, я такий самий депутат, як інші», - додав він.
У відповідь на це Олег Чернецький зазначив, що не заперечує і запропонував під час наступного засідання «підняти це питання».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Друг Показати IP 19 Лютого 2013 17:10
Цей х..арник Григоренко давно вже повинен знаходитись біля Тимошенко .
Рома до Друг Показати IP 20 Лютого 2013 09:17
А при чому тут Тимошенко, вона політична і невинна ні в чому.Коли її звільнять, всі олігархи сядуть на її місце і надовго, якщо не втечуть з нашої країни.
Ляма Показати IP 20 Лютого 2013 09:18
А отого пристаркуватого комуняку Корольчука пора з почестями відправити на політичну пенсію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus