USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Депутати хочуть, щоб чиновники платили за рекламу

2 Березня 2012 15:29
Під час сесії Луцької міської ради 2 березня депутат Андрій Осіпов вніс на розгляд сесії проект рішення, що стосувалося соціальної реклами.
Про це повідомляє Волинський інформаційний портал.
Так, за його словами, «не є соціальною рекламою інформація ідейного впливу на людей, що має на меті прямо або опосередковано привернути увагу до субʼєктів виборчого процесу (інформація політичних діячів, посадових осіб державної влади та місцевого самоврядування, політичних партій), сформувати у суспільстві та у свідомості громадян позитивне або негативне ставлення до них або спрямувати політичну поведінку громадян і соціальних груп у їх ставленні до згаданих осіб, у тому числі інформаційні повідомлення про заходи, що проводяться або підтримуються із вказаною метою, привітання із державними, професійними чи релігійними святами тощо». Нагадаємо, що це питання розглядали й депутатські комісії.
Депутат Тетяна Дементьєва зауважила, що вітання президента, голови адміністрації чи мера – це просто висловлення поваги до громадян. Її підтримав і Анатолій Бірюков, який розказав, що й за минулої каденції були відповідні біл-борди.
Луцький міський голова Микола Романюк зауважив, що цьогоріч вітав лучан із Новим роком та Різдвом і від імені депутатів. Окрім того, він зазначив, що у разі прийняття цього рішення раді доведеться виділяти гроші на рекламу, проте додав, що може обійтися і без цієї реклами.
Врешті, після внесення деяких змін, депутати Луцькради все ж вирішили підтримати ідею Осіпова.
Таким чином, відтепер за вітання і голові Волинської ОДА Борису Клімчуку, і міському голові Миколі Романюку, й іншим посадовцям доведеться платити гроші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Здрасте Показати IP 3 Березня 2012 00:05
А навіщо нам ваші вітання? Куди їх мазати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus