USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Депутати добрехалися до криміналу

19 Травня 2012 14:51
Проти двох депутатів Великообзирської сільської ради, які давали завідомо неправдиві показання при допиті їх у Любешівському районному суді, прокурор Волині Андрій Парака порушив кримінальну справу.
Про це інформує прес-служба облпрокуратури.

Кримінальну справу щодо двох депутатів Великообзирської сільської ради та трьох інших місцевих громадян за фактом дачі завідомо неправдивих показань при їх допиті як свідків на судовому засіданні у Любешівському районному суді порушив прокурор Волині Андрій Парака.

Обранці сільської громади неправдиво свідчили під час судового розгляду кримінальної справи, головним обвинуваченим у якій виступав колишній Великообзирський сільський голова Олександр Токарчук. Він підробив заяви, протоколи сесій та рішення сільської ради про надання двох земельних ділянок площею по 2 га кожна у власність своїй дружині та знайомій.

Любешівський райсуд у грудні 2011 року визнав сільського голову винним у скоєнні злочинів у сфері службової діяльності та засудив до двох років обмеження волі умовно із позбавленням права 1,5 року обіймати посади в органах місцевого самоврядування. Слідство ж у кримінальній справі, порушеній щодо неправдивих свідків, триває.

Нагадаємо, за неправдиві свідчення Кримінальний кодекс України передбачає покарання аж до позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
111 Показати IP 20 Травня 2012 19:46
Щеб так по всім брехунам порушували справи, по тому що суд в прокуратуру направляє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus