USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.75

Депутат Волиньради розповів про своє хобі. ФОТО

7 Квітня 2013 17:19
Голова фракції ВО «Батьківщина» у Волинській обласній раді Роман Карпюк займається риболовним спортом.
Про це йдеться у «Віснику Волинської облради».
Роман Карпюк розповів, що любить порибалити. Так, разом із колегою-депутатом Юрієм Мишком обранець громади є членами збірної команди Волині з риболовлі хижої риби спінінгом.




За словами Карпюка, він уже має деякі досягнення у цьому виді спорту. Так, разом із командою він вигравав республіканські змагання у Львові. Окрім того, Роман Карпюк бере участь у Чемпіонаті та Кубкові України з риболовлі.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Семен Показати IP 7 Квітня 2013 21:41
Копия кадров из фильма, показанного на канале ВТ. Хоть полоски эфекта "фильм под старое кино" в Фотошопе лень позатирать. Позор!
Ольга Показати IP 8 Квітня 2013 09:52
Таки прорвався цей Карпюк в ліпутати, до корита поближче. Він нам, лучанам, потрібен, чим вінзаймається? Думає, як грошенят побільше прибрати до своїх рук. Керує нікому непотрібним закладом "Україна",де вчаться барани, які платять за кожен екзамен, а в голові вітер віє.Хоч би дипломну роботу хоч один з них захистив і щось принайимні сказав по ній.Хай їде в своє село і землю паше, а то фейс аж пре

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus