USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.75

Депутат Волиньради «нажалівся» на управлінців

6 Лютого 2013 16:33
Начальники управлінь Волинської ОДА не ходять на засідання депутатських комісій облради. А через це депутати не можуть зорієнтуватися у програмах, які підрозділи облдержадміністрації подають на розгляд, що «затягує» роботу на сесіях.

Про це заявив депутат Волинської облради, голова постійної комісії з питань промисловості, транспорту, зв’язку, ПЕК, архітектури, будівництва та ЖКГ Олександр Шубка під час її засідання 6 лютого.

На думку Шубки, в управліннях Волинської ОДА не розуміють, що, подаючи програму на розгляд комісії, з її членами потрібно «чітко працювати» і відповідати на питання обранців громади для того, щоб програма «пройшла».

«У нас, якщо не рахувати Кирильчука Леоніда Олексійовича (начальник управління інфраструктури та туризму Волинської ОДА, - «ВН»), то інші начальники управлінь не приходять просто. Вони присилають замів, секретарів, кого завгодно. І нема кому задавати це питання. А ми приймаємо ці програми. Бо якщо ми її не приймемо, то завтра ми не будемо її фінансувати. І ми дописуємо на кожному засіданні: «Надати такі документи». А віз і нині там. Ніхто цього не дає», - висловився Олександр Шубка.

За його словами, саме тому виникає питання, чому на комісії питання або програму прийняли, а коли його «виносять» на сесію, воно не проходить або ж «ступориться». Мовляв, через недостатню поінформованість депутатів-членів комісій, обранці громади обговорюють ці проекти рішень на сесіях, що «затягує» їх роботу.

«Комісії переходять у таку функцію: проголосували – підписали – бумажку віддали. То вони взагалі не потрібні тоді, комісії. А це є дорадчий орган, який має усі питання обговорювати», - зазначив обранець громади.

Тож, Олександр Шубка переконаний, що управлінці мають не писати «відчепки», а докладно розповідати про свої програми, аби члени комісій прийняли кваліфіковане рішення, до якого прислухаються депутати під час сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Григорій Показати IP 7 Лютого 2013 01:07
Кирильчук знае, чого ходить! "Відкати, закати"!
Я Показати IP 7 Лютого 2013 11:02
А про шо ж вони будуть говорити. Пошлють самого меншого по посаді, а потім спишуть, що він нічого не знає, а вони, розумники, не мали часу обтяжувати себе тими засідачками. Так було завжди, подай їм інформацію, а ще краще добре розпиши все, щоб було видно, що начальники в ОДА розумні і добре роботу роблять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus