USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.62 10.77

Депутат Волиньради «хоче» нових колег

5 Лютого 2013 18:48
Депутату Волинської обласної ради Євгенію Недищуку не подобається, що у складі постійної депутатської комісії з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв'язків та інвестицій, членом якої він є, – лише троє людей.
Про це він розповів під час засідання постійної депутатської комісії Волиньради з питань соцзахисту населення, трудових ресурсів та з питань, пов’язаних з ліквідацією наслідків аварії на ЧАЕС 5 лютого.
За словами Недищука, у складі «міжнародної» комісії донедавна знаходилися 5 депутатів, однак двоє з них – Євген Мельник і Степан Івахів – «вибули», адже стали народними депутатами ВРУ. Окрім того, ще один із членів комісії Олег Борбелюк не відвідав жодного із засідань.
«Івахів на одному був. Вже нема його, не говоримо. Добре, що ще був Євген Іванович Мельник. І от так ми в складі трьох завжди працювали», - розповів Недищук.
Тож, він попрохав присутнього на засіданні комісії голову Волинської облради Володимира Войтовича запропонувати когось із депутатів до складу «міжнародної» комісії, можливо, навіть і «з нових ще будуть». «Може з інших комісій комусь запропонувати», - додав обранець громади.
Нагадаємо, проміжні вибори до Волинської облради відбудуться 17 лютого.
«Ви розумієте, роботи ніякої. Сьогодні знову ж: два чоловіки не приїхали. Ми готові працювати і хочемо, тому що це наша робота, виборці нам довірили», - висловився Недищук.
Тож, Володимир Войтович зазначив, що допоможе із вирішенням цієї проблеми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus