USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Чиновника і депутата посварила олімпіада. Документ

13 Березня 2012 16:34
Депутат Луцької міськради Павло Данильчук побоюється, що освітяни нав’язують маленьким лучанам ідеї «русского мира», рекомендуючи взяти участь в історичній олімпіаді «1812 рік та Україна». Натомість начальник управління освіти міськради Олег Гребенюк переконує, що участь у заході – добровільна справа кожного учня, а не повідомити про проведення олімпіади директорів шкіл він не мав права.

Як повідомила Українська правда, депутат Луцької міськради Павло Данильчук заявив, що начальник управління освіти Луцької міської ради Олег Гребенюк пропонує виховувати школярів на російській історії.

Депутат посилається на лист посадовця адресований директорам шкіл обласного центру, в якому буцімто йдеться, що «директорам рекомендується донести до учнів інформацію та прийняти участь в олімпіаді, що присвячена 200-от літтю Франко-Російської війни 1812 року».

«Обурює те, що на 20-му році незалежності України посадові особи нашого міста до цього часу мислять категоріями так-званого «русского мира», який нам нав’язували в радянські часи і намагаються, силами Дмитра Табачника, реанімувати сьогодні», - зазначає представник «Фронту змін», - йдеться у повідомленні.

Тим часом начальник управління освіти Луцької міськради Олег Гребенюк стверджує, що у листі до директорів немає жодного слова про те, що участь в цій олімпіаді - обов’язкова.

«Це не є наказ, це не є розпорядження, а рекомендації у відповідності до листа Міністерства освіти, у відповідності до листа інституту удосконалення нашого і з повним переліком питань, які пропонується розглянути на цій олімпіаді. Перепинити інформування міністерських листів я не маю права і не можу, коментувати слова депутата – також» - заявив Гребенюк.

Він також зазначив, що не має жодного права, як посадовець відміняти, змінювати формат чи іншим чином впливати на перебіг олімпіади. Водночас «ніяких розпоряджень, примусу чи наказів на обов’язкову участь не було, бо ми її не проводимо» - резюмував Олег Гребенюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Кегш Показати IP 13 Березня 2012 16:56
А чого б не взяти тему "100-річна війна в Америці та розвиток України"?
з преси Показати IP 13 Березня 2012 18:23
Гребенюк ще під психологічним впливом кованого чобота Москви. Як би хто нас навчив видушувати з себе рабську психологію. Хоч би по краплі в день.
Кеша Показати IP 13 Березня 2012 18:39
А найкраще взяти тему: "Вліяніє лунного свєта на телеграфніє столби".
Seva100 Показати IP 13 Березня 2012 18:50
"Меня терзают смутные сомнения..." Данильчук Павло Петрович. Мне он почему то напоминает 2008 год-открытие памятника Екатерине Великой в Севастополе. Тогда приехали националисты с западной Украины. И у нас их не торопясь, "с чувством, толком, расстановкой" би.., извините учили хорошим манерам. Случайно г-н Данильчук не был ли среди "обучаемых"? С Волыни там были -это точно. А вот по персоналиям не упомню. Приедет еще раз может вспомню.
зaгрeб до Seva100 Показати IP 13 Березня 2012 20:42
Пeрeкрыть бы вaм воду в Крым с Укрaины.Пили бы свою урину и можeт бы нaучились увaжaть стрaну в которой живeтe
Seva100 Показати IP 13 Березня 2012 21:02
За водичку мы очень хорошо платим. Вам не нужны деньги? Crimea- донор госбюджета. Мы платим, в том числе и Вам- Волынской области, которая является дотационной. Вам не нужны дотации? А чем Вы собираетесь платить учителям, медикам? Задолженность более 60 млн грн(информация "ВН") "Можeт бы нaучились увaжaть стрaну в которой живeтe..." Странно. Я внимательно прочитал "форум" на вашем сайте. Уважения к государству не увидел. С 6 по 11 марта этого года я был в Луцке после почти 5 летнего перерыва. Ужас! Так опаскудить город... Уважение... Мы терпим то, что Вы называете "Государством Украина". А Вы нет. Ставте своего Бандеру куда хотите-хоть в известное место... Это Ваше право. Но где и какие памятники ставить в Севастополе решать будем мы. Будете лезть в наш город -будем бить. И вы это знаете. Crimea-непотопляемый авианосец России.
Seva100 Показати IP 13 Березня 2012 21:11
Ничего от себя.Только цитата. Итальянский журнал о геополитике Limes прогнозирует распад Украины на три части. Согласно экспертам журнала, это может произойти в результате геополитических изменений и нарастающего мирового финансового кризиса. В итоге, как пишет издание, на месте совеременной Украины возникнут: Восточная Украина и Крым — это Харьковская, Луганская, Донецкая, Днепропетровская, Запорожская, Херсонская области, которые войдут в состав Российской Федерации; Центральная Украина — это Черниговская, Сумская, Житомирская, Киевская, Полтавская, Винницкая, Черкасская, Кировоградская, Николаевская, Одесская, Хмельницкая и Черновицкая области, которые войдут в новый "Российский союз"; Западная Украина — это Ровенская, Львовская, Тернопольская, Ивано-Франковская, Закарпатская области, которая будет придерживаться нейтрального статуса. Причем Волынская область, по мнению аналитиков, отойдет Белоруссии. http://vlasti.net/news/57772 Я лично буду очень рад этому. Скорее бы.
Сурма до Seva100 Показати IP 14 Березня 2012 13:08
"...Ничего от себя.Только цитата..." так ніхто і не очікував почути від тебе власної думки, бо думки зазвичай в порожнині не тримаються. Мабуть це єдина стаття, яку вдалось тобі прочитати і то завдяки тому, що вищезазначений журнал випадково опинився на цвяху в севастопольському клозеті. Попроси мамочку, хай прочитає тобі статтю про кризу в росії (http://priroda.inc.ru/blog/krizis.html) і не забувай лікувати "воспаленную писю".
Seva100 Показати IP 14 Березня 2012 13:14
Зачем ругаться? Вы не в состоянии изложить свои мысли без пошлятины? Мы работаем по правилам установленным государством. Зарегистрирован Устав Партии "Русский Блок" в Минюсте где четко определены цели и общие программные принципы : «За русский язык, права и достойную жизнь людей!" Своим ответом г-н Сурма, Вы очень четко охарактиризовали интеллект и уровень воспитания определенной части молодежи западной Украины. Спасибо. С примитивом легче бороться. Уставная задача: "На Украине русский язык должен иметь статус государственного. Партия, вместе с её союзниками, в том числе – многочисленными общественными организациями, действующими во всех регионах, – ставит задачу добиться официального признания русского языка в качестве государственного". http://www.rusblok.com/ И мы это сделаем. У себя. "Мы выступаем за федеративное устройство государства".
Сурма до Seva100 Показати IP 14 Березня 2012 14:10
..А, так ти безнадійний... А відколи це в палаті №6 інтернет зявився?!
Seva100 Показати IP 14 Березня 2012 13:20
Ссылка на эту статью на сайте "ВН" Кстати, обращаю внимание модератора на наличие определенного расхождения в понимании "Правил". Я личностных выпадов себе не позволяю. Есть определенные расхождения в миропонимании, политических взглядах, это нормально для форума. Но оскорбления ... В первую очередь это характеристика уровня толерантности редакции сайта.
Горицвіт Показати IP 14 Березня 2012 13:24
Ах, нещасний великорозумний Сева100! У вас гоголевський "говорящий" нік- ви маєте на 100% спотворене сприйняття дійсності. До речі,невже вам нічого не відомо про прийдешній перерозподіл території Росії, що там ВЖЕ відійшло, наприклад,Китаю.А Москва вже давно не належить етнічним росіянам -Вавілон. Ви помітили, з вами навіть ніхто у суперечку не вступає: шкода часу. А що стосується Криму, то прогнози і ваші невротичні емоції нічого не міняють: Крим - наш. Захлинайтеся далі у своїй невависті, вона вас и знищить разом з вашими "кулаками".
Seva100 до Горицвіт Показати IP 14 Березня 2012 15:16
Дайте ссылочку
Сурма Показати IP 14 Березня 2012 14:05
МОДЕРАТОРУ!!!!! А що це за цензура, чому видалили один з моїх коментарів. Часом Ви не є той самий неадекватний Seva100????
Мирослав Ватащук до Сурма Показати IP 14 Березня 2012 14:46
Коментар видалено на підставі пунктів 2, 3 і 4 Правил коментування. Ні, я не є коментатором Seva100. Дякую!
Сурма до Мирослав Ватащук Показати IP 14 Березня 2012 15:21
У Вас подвійні стандарти пан Мирослав... Чому тоді не видалено коментар (Seva100 Вчора 21:02) де є заклик до насильства та агресії "...Будете лезть в наш город -будем бить..." та коментар (Seva100 Сьогодні 13:14) де є заклик до сепаратизму, що суперечить чинному законодавству та підпадає під дію кримінального кодексу "... У себя. Мы выступаем за федеративное устройство государства..." А також це суперечит п 1. зазначених Правил."У коментарях забороняються будь-які заклики до насильства, агресії, порушення законів України та норм моралі."
Seva100 Показати IP 14 Березня 2012 15:16
Националисты у нас пытались навязать свои порядки-"научили вежливости"- больше не лезут. У себя можете говорить все, что угодно. У нас нет. Вообще, не понятно, на что расчитывает Украина? Армии нет, флота нет, авиации практически нет. Страна которая не кормит свою армию-кормит чужую.
Seva100 Показати IP 14 Березня 2012 15:26
Странно-редакция должна оправдываться? "У вас гоголевський "говорящий" нік- ви маєте на 100%..." Еще одна неувязочка. На 8 марта я приезжал в Луцк. У меня в Вашем городе много друзей, они знают, что я из Севастополя, знают мою национальность, на улицах, в общественном транспорте я говорил только по русски-это не вызывало никаких проблемм. Откуда берутся, из каких щелей вылазят оголтелые националисты? К сожалению за последнее время город сильно деградировал. Но я не лез со своими указаниями-это не мое дело. У Вас свое виденее проблемм, у меня свое.
Сурма до Seva100 Показати IP 14 Березня 2012 16:07
В нас до навіжених ставляться з терпінням та жалістю. А тих друзів я мабуть знаю... це брати-комсомольці... їх також дуже шкода. Ти головне не губи надію, може хвороба і відступить... хоча...
Отто до Seva100 Показати IP 14 Березня 2012 16:09
А національність в тебе - севастополець?! Чи це діагноз?!
Seva100 Показати IP 14 Березня 2012 15:31
Для "Сурмы". Сепаратизм не "вешайте". Я привел цитату из утвержденного Минюстом Устава Партии "Русский блок" Повторяю ссылку http://www.rusblok.com/ Это официальная организация легально работающая на Украине.
Seva100 Показати IP 14 Березня 2012 17:41
Возвращаясь к изначальной теме- был 13 июня 2008 года сегодняшний депутат горсовета Павло Данильчук в Севастополе или нет? Судя по биографии был достаточно активным националистом. Спасибо редакции "ВН" наша фототека пополнилась. Настоящий клад-"Блоги".
Павло Показати IP 16 Березня 2012 13:59
Не піддавайтесь на провокації. Будьте мудрішими!
Хтось Показати IP 16 Листопада 2012 16:10
Не розумію людей які тішаться з того, що містом постійно їздять машини з озброєними вояками іншої держави, а поблизу величезної кількості штабів Російського флоту військові спрямовують зброю на мирних перехожих. Невже це норма? Навідь для Севастополя?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus