USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Чи підробляв Гузь посвідчення своїм помічникам. Відповідь нардепа

16 Березня 2015 17:00
Народний депутат від Волині Ігор Гузь спростовує закиди щодо того, що «делегацію друзів і помічників нардепа не пустили до парламенту, одягли на них кайданки й довго допитували, звідки в них фальшиві перепустки». Інформацію опублікувало інтернет-видання ВО Волинські Новини.

Зокрема, у повідомленні йдеться, що «ксіви» своїм помічникам виписав сам нардеп Гузь (!) - підробив підпис начальника служби охорони. Також йдеться, що про це повідомило джерело у Верховній Раді.

Крім того, Ігор Гузь начебто у коментарі виданню сказав: «У країні війна, я не мав часу шукати, хто б мені мав підписати, рішення потрібно приймати швидко!»

Через декілька годин публікація зникла на сайті та й сам сайт нібито підданий DDOS атаці.
Редактор «Хроніки Любарта» Андрій Лучик сконтактував із комендатурою парламентеру. Йому заперечили, що вищеописаний конфлікт взагалі мав місце. «Дзвонив до коменданта охорони Верховної Ради Ільїна Михайла Олександровича з приводу «видачі» фальшивих перепусток своїм помічникам депутатом Гузем. Він заявив буквально наступне: «В мене на даний час такої інформації немає».
У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини народний депутат Ігор Гузь теж заявив, що про цей інцидент йому нічого невідомо. Такого взагалі й не було: «У інтернет-просторі з’явилася інформація, що ніби мої помічники не зайшли до ВР. Це брехня. Жодного такого випадку не було. Це інформаційна качка, яка, на жаль, спрацювала. Підтвердженням цього має слугувати відповідь комендатури. Тому фракція Народного Фронту зі свого боку зробила інформаційний запит на роз’яснення ситуації. А мої офіційні помічники мають безперешкодну можливість зайти до ВР. Перепустки видають без проблем».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
ВОНО Показати IP 16 Березня 2015 18:38
ото заворушились Гузь та його підгузники
Ігнатій Лойола до ВОНО Показати IP 16 Березня 2015 19:14
Ага... оперативно спрацювали. Вже певно пригрозив трибуналом за законами військового часу. =)
Анатоль_ Показати IP 16 Березня 2015 19:41
Про це вчора Наталя Семенівна Комишнікова в усі дзвони вдаряла. А вийшов-звичайний фейк!
Штефан до Анатоль_ Показати IP 16 Березня 2015 22:43
Камишнікова останнім часом одні фейки пише і бруд виливає, раджу не читати той інтернет-сортир там тільки щурі - сорока, рязанов і вона (шавка)
Анатоль_ до Штефан Показати IP 16 Березня 2015 23:56
Наталка Комишнікова ще молода дєвушка, вона тільки вчиться інтернет-журналістиці!
Люсічка до Анатоль_ Показати IP 18 Березня 2015 09:42
А вона часто-густо це робить, отримує від цього веееличезне задоволення, можливо й бабло!
А Показати IP 16 Березня 2015 19:47
А я думаю, де ПТН подівся. Гузя злякався.
Оксана Показати IP 16 Березня 2015 20:00
ой, було мабуть діло, бо якби не було то б в усіх виданнях не виправдовувався
Патріот Показати IP 16 Березня 2015 20:11
Так що журналісти спростовують!!??Ви самі пишете,що факт не підтвердився і не спростувався...Для спростуванння інформаціїх потрбні чіткі факти,якби вони були юристи підгузники вже давно далиб відповідь апарату ВРУ.А Шаповал заслуговує на довіру на вдміну від Гузя.
Лучанин Показати IP 16 Березня 2015 20:38
Що гузяра слабо признатися в брихливості.
777 Показати IP 16 Березня 2015 22:53
Захватник ВОА при Клімчуку тепер сам депутат ВР? Прикол!
З княжого Показати IP 17 Березня 2015 09:35
Я вірю Шаповалу, а не прохфесіаналу Лучику. Шаповал давай правду!
Йо Показати IP 17 Березня 2015 11:19
Може воно і не було. Може то був просто тест, але народ повірив. А що то за нардеп, якого підозрюють у здатності вчинити шахрайську дію. А Лучик най би подав офіційний запит до ВРУ, отримав офіційну відповідь та написав би на своїх шпальтах.
Нона Показати IP 17 Березня 2015 12:47
Інформація цієї статі на мою думку вірна, тому що я згадаю як він з рупором ходив по місту, як бродяжна брехлива та горлата собака, тому й не дивно, що себе там так веде!!!! Люди про що ви думали як його обирали в депутати??? Він себе й там показав в усьому свому "достоїнстві", а таких представників з Волині, які ганеблять честь ВОЛИНЯН принаймі уже 2. Як росіяни кажуть: "СТЫД и СРАМ"!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus