USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Бондаруку набридла земля, а Ткачуку – транспорт

24 Квітня 2012 19:37
У постійних комісіях Луцької міськради – можливі зміни. Депутати Роман Бондарук та Євгеній Ткачук прагнуть своєрідної рокіровки - помінятися місцями у комісіях.

Про це стало відомо з заяви депутатів, яку озвучили під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту 24 квітня.

Зокрема депутату Луцької міськради Євгенію Ткачуку, схоже, обридли проблеми ЖКГ та зацікавили земельні питання. Адже йому закортіло потрапити до складу постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру, хоча до цього часу він плідно працював членом постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

А ось інший депутат – Роман Бондарук – переймається долею саме ЖКГ та транспорту. Тому він прагне опинитися у лавах профільної комісії міськради. Більше того, він бачить себе головою комісії.

«Все відповідає регламенту і чинному законодавству», - прокоментував заяву депутатів голова «регламентної» комісії міськради Святослав Боруцький.

Отож, комісія рекомендувала депутатам розглянути це питання під час завтрашньої сесії міськради.

Нагадаємо, донедавна головою «транспортної» комісії була Олена Голєва. Однак її позбавили посади з подачі прокуратури під час 22 сесії міськради 28 березня. Мовляв, вона може «зловживати службовим становищем».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Семен Показати IP 24 Квітня 2012 23:54
Диалог из фильма: -- Землю - рабочим, фабрики - крестьянам! -- А может наоборот? -- Наоборот уже пробовали, полная фигня получается.
дідо Показати IP 25 Квітня 2012 07:30
Ткачуку захотілось трохи грошей.
Депутат Показати IP 25 Квітня 2012 10:46
Ініціатива була від бандарука
луцьк Показати IP 25 Квітня 2012 10:55
шановні депутати- займіться тими палатками- генлеликами якими Шиба обсадив ціле місто! невже у 21 столітті на вулицях міста мають бути шалаші з пивом і самогоном. Як наступає літо і той шалаш завозять у наш двір не питаючи нашу думку - робиться моторошно від такого господарювання. Приберіть той непотріб з вулиць! Нехай не зпоюють людей .
гиии Показати IP 25 Квітня 2012 12:25
мабуть кожень з них знає де щось можна потягнути на новому місці, але інфою не діляться))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus