USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Бондарук «провалив» питання, яке захищав Сосновський

27 Лютого 2012 17:37
Земельна комісія Луцької міськради рекомендує депутатам продовжити для ПФ «Скорпіон-Сервіс» на 1 рік оренду деяких торгових рядів на Центральному та Завокзальному ринках Луцька. Однак питання оренди земельної ділянки під автостоянкою біля «Старого ринку» провалили – під час голосування утримався заступник голови комісії Роман Бондарук.
Про це йшлося 27 лютого під час засідання комісії міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру.
Начальник управління земельних ресурсів міськради Сергій Шабала розповів, що ПФ «Скорпіон-сервіс» просить продовжити договір оренди торгових рядів та денної стоянки на Центральному та Завокзальному ринку. «Є рекомендація договір продовжити лише на рік. Всього – 9 об’єктів», - додав він.
З його слів, до деяких об’єктів є претензії, оскільки при їх зведенні порушувалися державні будівельні норми. «Комунікації та відстань до проїжджої частини», - пояснив посадовець.
Заступник голови земельної комісії Роман Бондарук зауважив: «Якщо зі Старого міста планують зробити туристичний центр, то може не потрібно зводити нових об’єктів. Там є підприємці, є робочі місця, але треба дати людям сигнал. Треба термін, щоб ті «жілізячкі» убрать».
Що цікаво, участь в обговоренні цього питання брав депутат Луцької міськради Антон Сосновський. Свого часу у ЗМІ просочилася інформація, нібито він працевлаштовується у ПФ «Скорпіон-сервіс». Однак наразі директором компанії є Василь Токарський.
Отож, Сосновський під час засідання комісії зауважив: «От ви нам на один рік даєте. От і є сигнал».
Також Бондарук запропонував, аби комісія рекомендувала прийняти рішення, щоб через рік об’єкти «демонтували і забрали».
Сосновський сказав, що для цього потрібне рішення сесії міської ради та запропонував запросити заступників директора «Скорпіон-сервіс».
Обранець громади Євгеній Ткачук пожартував, мовляв, директор кликатиме своїх заступників.
Заступник директора ПФ «Скорпіон-сервіс» Руслан Ольхович, вислухавши зауваження депутатів, висловив думку, що торгівельні ряди можна реконструювати «під Старе місто».
Зрештою, члени комісії вирішили рекомендувати депутатам пролонгувати договори оренди частини торгових рядів на Завокзальному та Центральному ринках на 1 рік.
Щодо оренди денної автостоянки біля Старого ринку, рішення не вдалося прийняти через позицію Бондарука. Він стверджує, що цим об’єктом могло б займатися КП «Автопарксервіс» та заробляти гроші у казну Луцька.
На це Сосновський зауважив, ніби документи про облаштування комунальної парковки займуть багато часу. «І весь цей час денна стоянка біля ринку не буде працювати», - відзначив депутат.
Однак Бондарука слова колеги не переконали і він під час голосування утримався, тому рішення набрало лише 3 голоси, чого недостатньо для його прийняття.
Нагадаємо, Сосновського і Бондарука пов'язують дружні стосунки. Зокрема вони разом відвезли до японського посольства гроші, зібрані під час акції «Луцьк - народу Японії».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
AntiUkr Показати IP 28 Лютого 2012 08:41
Сосновского опять оставили при "бубновых" интересах. Оголодает мальчоночка "хорошенький такой, в красной рубашеночки, п.... вот такой"
альфа Показати IP 20 Березня 2014 10:59
бондаруку просто зажали дати грошенят!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus