USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Без буйних ексцесів, - Кварцяний про Луцькраду

24 Липня 2012 14:55
Позафракційному депутату Луцької міської ради Віталію Кварцяному до вподоби атмосфера, яка панує під час сесійних засідань. Хоча й нарікає на те, що обговорення «політичних» питань забирає в обранців громади забагато часу.

Про це він розповів у програмі «Луцький депутат», яку 24 липня транслював канал «Нова Волинь».

Зі слів футбольного фахівця, у сесійній залі ради панує «доброзичлива обстановка» і не буває «буйних ексцесів». «Є співпраця з мером міста і всі питання, що виносяться на розгляд сесії, мають багато позитиву», - зауважив Кварцяний.

Водночас депутата тішить, що за його каденції вдалося вирішити «питання стадіону «Авангард». Мовляв, нарешті спортивний комплекс передали на баланс ФК «Волинь».

«Місту від цього гірше не стало. Гроші з бюджету не йдуть на стадіон, а йдуть гроші клубу», - пояснив обранець громади.

Також він відзначив, що під час сесій депутати даремно витрачають чимало часу на розгляд «політичних питань». «Не треба політичні питання робити глобальними. Інколи 2-3 години вирішуємо питання про пам’ятник або перейменування вулиці», - сказав Кварцяний.

Насамкінець депутат висловився щодо своєї політичної кар’єри. Мовляв, йому цікаво піти «у велику політику», але поки про це не думав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ольга Показати IP 30 Липня 2012 02:02
Дуже приємно бачити Кварцяного в гарному здравії, правда прикро, що він вже не в Волині. Він був гарним тренером, спеціалістом у свому ділі, крім того мав свою харизму, яка притягувала. Гарний дядько одним словом. Хочеться йому побажати успіхів і щоб його цінували в Луцьку.
barabashka Показати IP 30 Серпня 2012 07:40
Надо было Кварцяному по 22 округу идти (от Луцка) в нардепы... его бы выбрали однозначно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus