USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Львівські псевдоволонтери наживалися на волинянах

10 Вересня 2015 11:31
Луцькі активісти вчора, 9 вересня, затримали в маршрутці двох псевдоволонтерів зі Львова, – написав користувач Сергій Абрам на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Зловив Сергей Власов, псевдоволонтера зі Львова. Приїхав я на місце, побачив двох, невідомих мені раніше, псевдоволонтерів. Виявились ці двоє з БО «Довіра». Але найцікавіше те, що печатки на договорах з печаткою ГО «Ромашка». Хлопці розповіли, що приїхали зі Львова вчора зранку. Готель їм оплачують, їжу також, і ще їм дають кишенькові гроші. Повідомлення про збір коштів у міську раду вони не подавали», – йдеться у повідомленні.



Після затримання львів’ян повезли у міськвідділ міліції.

Ех, і знову почались мої візити в міськвідділ...Зловив Сергей Власов, псевдоволонтера з Львова. Приїхав я на місце, по...

Posted by Sergij Abram on 9 вересня 2015 р.


До слова, це вже не перший випадок із затримання псевдоволонтерів у Луцьку. Так, у червні інвалід-гастролер жебракував, видаючи себе за учасника АТО. Ще одного шахрая, який збирав кошти від імені міжнародного благодійного фонду «Люди сильні духом», затримували двічі.

Також Інформаційне агентство Волинські Новини публікувало інформацію про те, як розпізнати псевдо волонтера.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
рапр Показати IP 10 Вересня 2015 13:25
своє бабло нікому не віддаю)
124 Показати IP 14 Вересня 2015 01:49
10 вересня вони знов тинялись по маршрутках, і водії не перешкоджали, і гроші за проїзд не брали!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus