USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Волинське бюро медсоцекспертизи «обезголовлять»?

11 Грудня 2012 17:13
Волинська обласна рада може звільнити головного лікаря обласного бюро медико-соціальної експертизи Григорія Вдовенка.

Про це йшлося 11 грудня під час засідання «медичної» комісії облради.

Так, як пояснила голова комісії Галина Майко, обласне управління охорони здоров'я та голова ОДА Борис Клімчук пропонують не продовжувати трудову угоду, термін якої збігає 1 січня 2013 року, з головним лікарем обласного бюро медсоцекспертизи Григорієм Вдовенком.

А заступник начальника управління Іван Грицюк розповів, що посадовець очолює бюро з 1999 року і за цей час не вирішив кілька кардинальних проблем в системі медсоцекспертизи. «Це стосується неоправданої завантаженості міжрайонних комісій. Поки я зрушень не бачу... Давно доцільно вирішити питання обласної профпатологічної медико-соціальної комісії», - зауважив чиновник.

Щодо Вдовенка, то він лише сказав, що не відчуває себе пенсіонером і прагне й далі працювати головою бюро. Також він розповів, що рівень інвалідності серед дорослого населення на Волині відповідає середньоукраїнському.

Трохи подискутувавши, члени комісії вирішили рекомендувати обранцям громади пролонгувати угоду з медичним фахівцем на 1 рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus