USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.45 10.62

В Україні можна безкоштовно вакцинуватися від 10 інфекційних захворювань

1 Листопада 2020 08:00
Безкоштовно можна планово вакцинуватися проти 10 інфекційних захворювань: туберкульозу, поліомієліту, дифтерії, правця, кашлюку, кору, паротиту, краснухи, вірусного гепатиту В, гемофільної інфекції.

Про це повідомляє Національна служба здоров’я України у Facebook.

«Кожен пацієнт, який вибрав свого сімейного лікаря, терапевта або педіатра, має право на безкоштовну вакцинацію, згідно з Національним календарем профілактичних щеплень», – йдеться в повідомленні.

Пацієнт може зробити безкоштовно щеплення згідно з Національним календарем у комунальних закладах охорони здоров’я, які надають первинну медичну допомогу, а також у приватних медичних закладах та у лікарів-ФОП, які підписали договір з НСЗУ.

«Вакцина БЦЖ робиться немовляті в пологовому будинку. Це також гарантована безкоштовна послуга», – йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus