USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.55
  • PLN 10.50 10.70

Ультразвукова діагностика дозволяє помітити хворобу на ранній стадії*

25 Липня 2016 09:30
Майже всі тканини, за винятком кістки, можна дослідити ультразвуком. Інформативний результат дослідження ультразвуком дозволяє швидко встановити діагноз, призначити відповідне лікування і вести контроль захворювання. У приватному кабінеті УЗД у поліклініці № 2 міста Луцька прийом відбувається за записом, якщо обстеження планове, а при гострих станах – відразу за зверненням пацієнта.

– Датчик апарата вловлює ультразвукові хвилі і перетворює їх на деталізовану комп’ютерну картинку, – пояснює лікар УЗД Лілія Мартинюк.

Ультразвукове обстеження має низку суттєвих переваг. Найперша та, що це не шкідливий метод, який використовують у діагностиці дітей, вагітних жінок і мам, які годують грудьми, пацієнтів будь-якого віку. Для УЗД немає обмежень, як, приміром, для рентгену чи томографії із введенням контрасту. Завдяки безпечності цього методу можна обстежувати пацієнта у динаміці: спостерігати за розвитком захворювання, впливом лікування через кілька днів, щотижня.
Не потрібно проводити втручання у цілісність тканин. УЗД – високочутливий метод діагностики, що виявляє пухлини, запалення, інші патології на ранніх стадіях. Ультразвукові частоти дозволяють побачити найдрібніші новоутворення розміром від 4-5 мм.

У новому обладнанні фірми Siemens преміум класу, виробництва США, реалізовані інноваційні технології ультразвукової діагностики: максимальна чутливість датчиків, висока роздільна здатність, найсучасніше програмне забезпечення для обробки і синхронізації зображень у режимі реального часу.
– В нашому УЗД-обладнанні є дві додаткові функції – допплерівська методика й еластографія, – додає Лілія Мартинюк. – Крім того, що ультразвук показує розташування органу, його розміри, структуру, наявність змін, він також аналізує швидкість кровотоку в судинах, інтенсивність кровопостачання органів і тканин. Еластографія, своєю чергою, оцінює жорсткість якогось новоутвору, аби оперативно визначити, що дозволяє більш достовірно оцінити, злоякісний він чи доброякісний. Ця функція сучасного обладнання УЗД дозволяє зменшити кількість невиправданих біопсій, коли є підозра на злоякісне переродження. Метод еластографії підходить для діагностики поверхневих пухлин у щитовидній і молочних залозах, у лімфатичних вузлах.

Обстежують органи черевної порожнини і малого тазу, серце. Цей високоточний метод виявляє дрібні камінчики у нирках, жовчному міхурі. Ультразвук дуже добре досліджує судини.

Кабінет УЗД працює у приміщенні Луцької міської поліклініки №2 по проспекту Відродження, 13, кабінет 410. Тел.: 066-41-34-104, 097-24-97-649.

При попередньому записі УЗ-діагностику здійснює лікар відповідного профілю – кардіолог, гінеколог, терапевт.

Ліцензія МОЗ України - серія АГ № 602475
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
а фіг вам Показати IP 25 Липня 2016 10:29
Перед цим назбирати гроші заплатити і здохнути з діагнозом в зубах і дротом в дупі.
Фіброскан Показати IP 25 Липня 2016 12:02
А фіброскан в Луцьку є десь можливість пройти? Чи тільки в Києві найближче?
Анонім до Фіброскан Показати IP 25 Липня 2016 22:25
Обласна лікарня
Шура Показати IP 25 Липня 2016 12:28
Ця женшина гроші косить як траву...
Ольга Показати IP 26 Липня 2016 03:22
Нещодавно відвідала цей кабінет з метою діагностики по жіночому, мені дуже і дуже сподобалося, швидко, якісно, і доступно. Ціна обстеження відносно доступна, дуже привітні і хороші дівчата ,а лікар теж дуже сподобався, видно що людина працює на совість.
лучанка Показати IP 26 Липня 2016 21:18
Обстежуючись у даному кабінеті дійсно відчула належне людяне ставлення з боку медичного персоналу професіоналізм лікарів що є дуже важливим у наш час!!! так тримати!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus