USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку презентували нову лабораторію

3 Вересня 2012 17:18
Приблизно місяць тому в Луцьку запрацював новий діагностичний заклад ТзОВ «Українсько-німецька лабораторія». Офіційно її презентували 3 вересня в межах конференції лікарів і фармацевтів з Волині та Німеччини.

Як розповіла директор лабораторії в Луцьку Наталія Кощева, презентувати заклад під час конференції вирішили тому, що це хороший спосіб не лише розрекламувати можливості лабораторії, а й обговорити актуальні питання діагностики тих чи інших захворювань.

Німецькі медики у своїх доповідях зосередили увагу, зокрема, на таких недугах як целіакія (несприйняття глютену (клейковини), несприйняття лактози, герпес і гепатити.

За словами Наталії Кощевої, у лабораторії можна пройти генетичне, імунологічне, гормональне обстеження. Відповідно до прайсу, наданого у роздаткових матеріаліах учасникам конференції, вартість найдорожчого обстеження, тесту на батьківство – трохи більше 5000 гривень, а найдешевшого, на визначення антигену гепатиту В – 60 гривень.

Наталія Кощева стверджує, що вартість обстежень – виправдана. Її колега, представник такої ж лабораторії у Німеччині Інна Перкас, каже, що для німців процедури коштують дорожче, ніж для українців, хоч багато аналізів проводяться спільно фахівцями з Волині й Німеччини.

На запитання, які обстеження найчастіше замовляютбитиь клієнти лабораторії, Наталія Кощева відповіла: «Не можу сказати, що якісь особливі. Але часто треба взяти кров на аналіз у немовляти, а у нас працює людина, яка вміє зробити це вправно, бо довгий час працювала медсестрою у реанімації дитячої лікарні. Крім того, людям, насамперед, важливо, що все відбувається швидко і без черг».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Андрій Показати IP 3 Вересня 2012 17:27
А де така діятиме, важко написати? Чи це не входить в правила інформування населення?
235 Показати IP 3 Вересня 2012 17:36
а де ж ця лабораторія знаходиться, адресу хча б вкажіть!!!
Віктор Показати IP 3 Вересня 2012 17:42
Інформації недостатньо - де знаходиться,контактні телефон,сайт.Ну чесне слово,як діти...
Анонім Показати IP 3 Вересня 2012 19:11
м.Луцьк, вул.Кравчука, 17
Андрій до Анонім Показати IP 3 Вересня 2012 20:59
Дуже глибока відповідь. Це самостійний заклад, чи на базі якоїсь лікарні? Чи навпомацки блудити між будинками. Куди звертатися, де отримувати детальнішу інформацію. Допрацюю за журналістів. Для таких, як я, скажу, і для тих, хто зацікавився, спрямовую в міське управління охорони здоров’я. Їх телефон 72-46-53. За ним попитати того, хто скаже теоефон в лабораторію або, принаймні, як з ними сконтактуватися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus