USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.53

Поляки готуватимуть безпритульних дітей до сім'ї. ВІДЕО

31 Травня 2013 16:14
На Волині впроваджуватимуть новаторську програму з підготовки дітей сиріт до сімейного життя.

Концепція процесу усамітнення, закладена у проекті «Світ доброго майбутнього», - це новаторська програма ранньої інтервенції, спрямована на підготовку вихованців дитячих будинків сімейного типу до сімейного життя, - повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

Протягом березня-травня представники Польщі вивчали досвід, методики виховання дітей у будинках сімейного типу на Волині, а наші – у Республіці Польща.

Представники обох держав підписали меморандум про порозуміння підтримки дитячих будинків сімейного типу, в якому йдеться про співпрацю у цьому напрямку.

Начальник служби у справах дітей Федір Шульган розповів пристутнім про власні враження від поїздки до Польщі, зробив порівняльний аналіз виховання дітей-сиріт у будинках сімейного типу Любліна та Луцька.

Довідково:

Сьогодні у залі засідань міської ради відбулась підсумкова конференція проекту «Світ доброго майбутнього» в рамках Програми RITA - Перетворення в Регіоні. Участь у заході взяли перший заступник міського голови Святослав Кравчук, голова правління Фундації Менеджерських Ініціатив, радник голови Любліна Павел Прокоп, виконавчий директор Фундації Менеджерських Ініціатив Анна Бєляк, директор дитячого будинку «Сонячний Дім» (Польща) Павел Фрончек, президент Асоціації регіонального розвитку Анатолій Пархом’юк, начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Алла Онищук та начальник служби у справах дітей Луцької міської ради Федір Шульган.

Партнерами проекту є Волинське обласне громадське об’єднання «Асоціація регіонального розвитку», служба у справах дітей Луцької міської ради, Фундація Менеджерських ініціатив з міста Люблін Республіки Польща, дитячі будинки сімейного типу Волинської області та дитячий будинок «Сонячний дім» (РП).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus