USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Обіцяють оздоровити дітей-сиріт стовідсотково

3 Травня 2012 17:14
Голова Волинської ОДА розпорядився в цьому році стовідсотково оздоровити дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
Про це повідомляють у прес-службі Волинської ОДА.
Під час наради зі своїми заступниками та керівниками деяких профільних управлінь голова облдержадміністрації Борис Клімчук обговорив питання оздоровлення волинських дітей.
«Ми це завдання виконаємо, адже у нас з’являється додатковий ресурс у таборі в Згоранах Любомльського району. За рахунок обласного бюджету буде забезпечено чотири зміни по дві сотні дітей дуже повноцінним та якісним оздоровленням. Також ми розгортаємо діяльність табору «Сонячний», який торік нам передала профспілка працівників сільського господарства. Там уже виділено кошти на ремонтні роботи. У таборі буде працювати станція юних туристів, мала академія наук. В цьому році там відпочине вдвічі більше дітей, ніж планувалось ‒ близько двох тисяч. Такі табори ‒ це активна форма оздоровлення», ‒ наголосив Борис Клімчук.
Також усіх волинських дітей будуть приймати у таборі «Ровесник», який належить Луцькій міській раді. «Торік у серпні табір пустував, був провалений оздоровчий сезон, ‒ повідомив голова облдержадміністрації. – В цьому році я разом з міським головою, якщо міська рада не буде проти, прийняли рішення, наповнити його обдарованими дітьми краю. Такі діти матимуть змогу і надалі займатись зі своїми викладачами, але в ігровій формі. Своїми досягненнями вони заслужили на якісний відпочинок».
Ще частину дітей оздоровлять в таборі відпочинку Володимир-Волинської школи інтернату, який знаходиться на березі Світязю в селі Пульмо. Там за зміну можна розмістити 120 дітей. А протягом сезону відпочинку буде працювати чотири зміни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus